Zeci de posturi scoase la concurs la Aparatul Central al MAI

Pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne la secțiunea ”Carieră” au fost postate nu mai puțin de 50 anunțuri de concurs prin care au fost scoase la concurs peste 100 de posturi vacante de agent de poliție, personal contractual, ofițer de poliție sau cadre medicale la unitățile spitalicești din subordinea instituției.

Iată care sunt posturile scoase la concurs :

 1. 1  post vacant de ofițer de poliție – ofițer specialist principal I1, la Biroul Instalații din cadrul Direcţiei Proiectare și Consultanță în Construcții, subordonată Direcției Generale Logistice (VEZI ANUNȚUL AICI)
 2. 1 post vacant de ofițer de poliție – ofițer specialist principal I1, la Biroul Construcții din cadrul Direcţiei Proiectare și Consultanță în Construcții, subordonată Direcției Generale Logistice (VEZI ANUNȚUL AICI)
 3. 1 post  vacant de ofițer de poliție – ofițer specialist principal I1, la Biroul Construcții din cadrul Direcţiei Proiectare și Consultanță în Construcții, subordonată Direcției Generale Logistice (VEZI ANUNȚUL AICI)
 4. 1 post vacant de ofițer de poliție – ofițer specialist principal I1 (inginer de aviație), la Serviciul Tehnic din cadrul Direcției Generale Logistice (VEZI ANUNȚUL AICI)
 5. 2 posturi vacante de ofițer de poliție – ofițer specialist principal I1, la Serviciul Bugetare și Monitorizare Investiții din cadrul Direcției Generale Logistice (VEZI ANUNȚUL AICI)
 6. 1 post de ofițer de poliție la Serviciul Achiziții Publice Centralizate, poziția 5 din statul de organizare al unității;- 1 post de ofițer de poliție la Serviciul Achiziții Tehnică și Echipament, poziția 20 din statul de organizare al unității;- 1 post de ofițer de poliție la Serviciul Achiziții Tehnică și Echipament (VEZI ANUNȚUL AICI)
 7. 1 post vacant de ofiţer la Biroul Analiză și Dezvoltare Strategica In Domeniul Protectiei Civile, prevăzut la poziția 68 din statul de organizare al Direcției Generale pentru Protecție Civilă (VEZI ANUNȚUL AICI)
 8. 2 posturi vacante de ofiţer la Serviciul Coordonare și Implementare Cerințe de Reziliență, prevăzute la pozițiile 29 și 34 din statul de organizare al Direcției Generale pentru Protecție Civilă (VEZI ANUNȚUL AICI)
 9. 1 post de referent din cadrul Direcției Informare și Relații Publice, a postului vacant de referent II –IA (personal contractual) din cadrul Secției de Asistență Religioasă (VEZI ANUNȚUL AICI)
 10. 2 posturi de ofiţer specialist principal I din cadrul Serviciului investiţii şi administrare patrimoniu imobiliar – Biroul tehnic şi investiţii (VEZI ANUNȚUL AICI)
 11. 1 post de ofiţer specialist principal I din cadrul Biroului supraveghere tehnică și protecția mediului (VEZI ANUNȚUL AICI)
 12. 2 posturi vacante de personal contractual de consilier gradul II-IA, pozițiile 29 și 55/a din statul de organizare al Direcției Generale Urgențe Medicale (VEZI ANUNȚUL AICI)
 13. 2 posturi specifice la nivelul Direcției Generale Urgențe Medicale, prin concurs, a posturilor vacante de personal contractual de inspector de specialitate gradul II-IA, pozițiile 21 și 65 din statul de organizare al Direcției Generale Urgențe Medicale (VEZI ANUNȚUL AICI)
 14. 2 posturi specifice la nivelul Direcției Generale Urgențe Medicale, prin concurs, cu jumătate de normă, a următoarelor posturi vacante de personal contractual – medic specialist din cadrul Direcției Generale Urgențe Medicale:- Medic specialist, poziția 28 din statul de organizare al Direcției Generale Urgențe Medicale;- Medic specialist, poziția 52/b din statul de organizare al Direcției Generale Urgențe Medicale; (VEZI ANUNȚUL AICI)
 15. 1 post de conducere la nivelul Direcției Generale Urgențe Medicale, a funcției contractuale vacante de conducere de șef birou gradul II – Biroul Analiză și Dezvoltare Strategică în Domeniul Medicinei de Urgență (VEZI ANUNȚUL AICI)
 16. 2  posturi vacante de ofițer de poliție, la Serviciul Comunicare Strategică din cadrul Direcției Informare și Relații Publice (VEZI ANUNȚUL AICI)
 17. 1 post vacant de ofițer de poliție la Compartimentul Film din cadrul Centrului Multimedia – subordonat Direcției Informare și Relații Publice. (VEZI ANUNȚUL AICI)
 18. 4  posturi de execuție vacante de ofiţer de poliţie, la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației, prevăzute la poziţiile 13, 22, 28 și 87 din statul de organizare al unităţii, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie din M.A.I., absolvenţi de studii superioare (VEZI ANUNȚUL AICI)
 19. 2 posturi vacante de personal contractual – îngrijitor (cameristă) din cadrul Serviciului administrare spații de cazare – Biroul administrare spații de cazare – Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă ”Excelsior” Brașov (VEZI ANUNȚUL AICI)
 20.  1 post de execuție vacant de ofiţer de poliţie, la Serviciul proiectare programe informatice în domeniul financiar – Biroul proiectare programe informatice în domeniul drepturilor de personal (VEZI ANUNȚUL AICI)
 21. 1 post vacant de agent I din cadrul Bazei de Depozitare Întreținere Armament, Geniu Chimic Codlea (VEZI ANUNȚUL AICI)
 22. 1 post de execuție vacant de ofiţer de poliţie, la Serviciul proiectare programe informatice în domeniul financiar – Biroul proiectare programe informatice în domeniul drepturilor de personal (VEZI ANUNȚUL AICI)
 23. 1 post de execuție vacant de ofiţer de poliţie, la Serviciul proiectare programe informatice în domeniul financiar, prevăzut la poziţia 86 din statul de organizare al unităţii, prin prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie din M.A.I (VEZI ANUNȚUL AICI)
 24. 2 posturi de execuție vacante de ofiţer de poliţie, la Direcția Administrare pentru Comunicații și Tehnologia Informației (VEZI ANUNȚUL AICI)
 25.  1 post de execuție vacant de ofiţer de poliţie, la Serviciul Fonduri Dedicate (VEZI ANUNȚUL AICI)
 26. 2  posturi vacante de ofiţer de poliţie, la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației (VEZI ANUNȚUL AICI)
 27. 3  posturi vacante de ofiţer de poliţie, la Direcția Administrare pentru Comunicații și Tehnologia Informație (VEZI ANUNȚUL AICI)
 28. 1 post depreot militar din cadrul Secției de Asistență Religioasă (VEZI ANUNȚUL AICI)
 29. 1 post vacant de agent I din cadrul Tipografiei M.A.I (VEZI ANUNȚUL AICI)
 30. 2 posturi de agent I din cadrul Serviciului secretariat şi control acces – Compartimentul secretariat și documente clasificate (VEZI ANUNȚUL AICI)
 31. posturi vacante de personal contractual din cadrul direcției:- La Serviciului reparaţii construcții – Biroul reparații construcții:• 1 post de muncitor calificat IV-I (instalator sanitar și gaze), poz. 347 din statul de organizare al direcției.• 1 post de muncitor calificat IV-I (electrician de întreţinere şi reparaţii universale), poz. 348 din statul de organizare al direcției.- La Serviciul fabricație și mentenanță utilaje – Compartiment Fabricație:• 1 post de muncitor calificat IV-I (sculer S.D.V.) (VEZI ANUNȚUL AICI)
 32. posturi vacante de personal contractual din cadrul direcției:- La Serviciului planificare situații excepționale și dispecerat – Compartimentul Pază obiective – Clubul ”Excelsior” București:• 1 post vacant de paznic, poz. 69/b din statul de organizare al direcției.- La Serviciul administrare spații de cazare – Biroul administrare spații de cazare- Centrul de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă ”Paul Greceanu” București:• 1 post vacant de funcționar (recepționer) (VEZI ANUNȚUL AICI)
 33. post vacant de personal contractual – muncitor calificat IV-I (bucătar) din cadrul Serviciului hrănire – Biroul hrănire centre și baze de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă – Centrul de pregătire și refacere a capacității de muncă ”Meridian” Mamaia (VEZI ANUNȚUL AICI)
 34. posturi vacante de personal contractual din cadrul Direcției asigurare logistică integrată:I. La Serviciului echipament, acțiuni de protocol și prestări servicii:• 1 post de muncitor calificat IV-I (călcător), poziția 875 din statul de organizare al direcției;II. La Tipografia M.A.I.:• 1 post de muncitor calificat IV-I (legător manual) (VEZI ANUNȚUL AICI)
 35. 1 post de agent I din cadrul Serviciului resurse umane (VEZI ANUNȚUL AICI)
 36. 1 post vacant de agent II din cadrul Serviciului hrănire – compartimentul Bufete şi asigurare misiuni (VEZI ANUNȚUL AICI)
 37. 2 posturi de agent II din cadrul Serviciului hrănire – compartimentul Bufete şi asigurare misiuni (VEZI ANUNȚUL AICI)
 38. 1 post de ofiţer specialist principal I din cadrul Serviciului hrănire – Biroul Hrănire centre şi baze de pregătire şi recuperare/refacere a capacităţii de muncă – Clubul Excelsior Bucureşti(VEZI ANUNȚUL AICI)
 39. 1 post vacant de agent II din cadrul Serviciului administrare spaţii de cazare – Biroul administrare spaţii de cazare (VEZI ANUNȚUL AICI)
 40. 1 post vacant de agent I din cadrul Serviciului administrare spaţii de cazare – Biroul administrare spaţii de cazare (VEZI ANUNȚUL AICI)
 41. 1 post de ofiţer specialist principal I din cadrul Serviciului reparații auto – Compartimentul diagnoză (VEZI ANUNȚUL AICI)
 42. 2  posturi vacante de agent II din cadrul Serviciului reparații auto – Biroul reparații autoturisme și motociclete (VEZI ANUNȚUL AICI)
 43. 6  posturi vacante de agent I (conducător auto) din cadrul Serviciului exploatare auto (VEZI ANUNȚUL AICI)
 44. 1 post vacant de agent I din cadrul Serviciului Asigurare și Gestionare Echipamente Audio, Video și I.T (VEZI ANUNȚUL AICI)
 45. 1 post de personal contractual muncitor calificat IV–I, pe durată nedeterminată, în specialitatea electrician de întreținere și reparații, pentru sediul din municipiul Ploiești, bdul. București nr. 30, jud. Prahova (VEZI ANUNȚUL AICI)
 46.  2  posturi de personal contractual – îngrijitor (clădiri), pe durată nedeterminată, pentru sediul din municipiul Buzău, str. Dimitrie Filipescu nr. 4, jud. Buzău (VEZI ANUNȚUL AICI)
 47. 1 post vacant de agent I din cadrul Serviciului Asigurare și Gestionare Echipamente Audio, Video și I.T (VEZI ANUNȚUL AICI)
 48. 1 post vacant de agent I din cadrul Serviciului reparații construcții – Biroul dispecerat intervenții (VEZI ANUNȚUL AICI)
 49. 1 post vacant de agent I din cadrul Serviciului fabricație și mentenanță utilaje – Biroul producție secundară (VEZI ANUNȚUL AICI)
 50. 1 post vacant de personal contractual arhitect – specialist extern, nivelul postului – execuţie, prevăzut la poziția 14 din statul de organizare al Unității de Implementare a Proiectului ”Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului la Situații de Urgență” Împrumut BIRD Nr. 8950 RO (VEZI ANUNȚUL AICI)

Viitorul ne aparține

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Zeci de posturi scoase la concurs la Aparatul Central al MAI

Distribuie

2 răspunsuri

 1. Bună ziua, punctual aș întreba unde se depun dosarele pentru înscriere, care sunt condițiile specifice postului, care este calendarul examenului-care m-ar interesa, exista limita de vârstă, mulțumesc cu deosebit respect Banu Valentina.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.