Începe repartizarea biletelor la mare pentru polițiști

Direcția Asigurare Logistică Integrată din MAI a emis o informare cu privire deschiderea sezonului estival ”LITORAL 2022” începând cu data de 13.07.2022 la Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă “Meridian”-Mamaia din subordinea MAI. La începutul săptămânii viitoare, la nivelul fiecărei structuri teritoriale se vor repartiza biletele la mare în funcțiile de criteriile stabilite la nivel de unitate.

Astfel, pentru perioada 13.07.2022-03.10.2022 repartizarea locurilor de cazare alocate personalului aflat în interes personal se va face proporțional cu efectivele Ministerului Afacerilor Interne, pe serii de câte 5 nopți începând cu data de 13 iulie 2022.

Printre beneficiarii serviciilor de cazare se numără personalul MAI aflat în activitate, cadrele militare în rezervă și în retragere-pensionari MAI, polițiști pensionari, precum și membri de familie ai acestora. În ceea ce privește situația cadrelor militare în rezervă și în retragere și a polițiștilor pensionari, pentru a putea beneficia de cazare în sezonul estival, aceștia vor trebui să se adreseze unităților din care au făcut parte la data trecerii în rezervă/pensionării.

Durata unui sejur este de 6 zile, iar cazarea pentru fiecare serie va începe cu ora 12:00 a primei zile de intrare, eliberarea camerei făcându-se până la ora 12:00 din ultima zi. Un element important este reprezentat de emiterea și plata facturilor ce reprezintă contravaloarea serviciilor, plata efectuându-se exclusiv cu cardul bancar.

Personalul MAI aflat în activitate va prezenta la recepție cartea de identitate, legitimația de serviciu, precum și ordinul de serviciu, unde este cazul, iar în ceea ce îi privește pe polițiștii pensionari, aceștia vor prezenta cartea de identitate și o copie a deciziei de pensionare.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Începe repartizarea biletelor la mare pentru polițiști

Distribuie

10 răspunsuri

 1. Fara bilet nu se poate face rezervare la dumneavoastra de la jumatatea lui august mentionez ca sant cadru MAI

 2. Repartizarea acestor locuri să nu se mai facă în majoritate la ofițeri sau agenții plasați în locuri călduțe. Măcar o dată să se repartizeze și amărâților ce lucrează în drum și pensionarilor ce au lucrat în operativ.

 3. Ar fi corect că procentul de ocupare al locurilor de cazare să fie predominant de personalul din activitate ! Vă mulțumesc !

 4. Bună ziua și scuze pt deranj
  Sunt cadru activ în MAI și doresc și eu o rezervare la mare în luna august ,problema este ca am întrebat la unitatea unde lucrez cum se procedează, sa ma înscriu pe liste și au zis sa fac rezervare direct online
  Va rog frumos explicațimi și mie cum se procedează corect și dacă mai pot sa fac ceva
  Menționez ca rezervarea as dori în perioada 20.08-25.08.2022
  Va rog frumos sa mi răspundeți
  Cu drag

 5. Dacă nu sunt membru Europol , mă pot înscrie ??? Precizez că sunt pensionar MAI din Buc. !!! Vă multumesc frumos !!!

 6. Sa va fie rusine,am lucrat 26 de ani in sistem si niciodata nu am putut sa prind un bilet la MAI doar pe manevre si relatii,rusine!!am facut concedii la MAN la cap aurora fara intervenții si relații,inca odată rusine domnilor.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.