Sesiune suplimentară pentru Școlile de Agenți de Poliție

Ca urmare a solicitărilor Sindicatului EUROPOL, referitoare la situația întâmpinată la nivelul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca cu ocazia examenelor de absolvire ce au avut loc în decembrie 2020, unde am avut mai multe cazuri de elevi infectați cu Covid19 și alții față de care s-a dispus măsura izolării, avem confirmarea oficială că în luna ianuarie 2021, acești colegi vor putea participa la probele la care nu s-au putut prezenta.

Salutăm operativitatea IGPR și solicitudinea manifestată față de cei aproximativ 30 de elevi care au fost împiedicați să participe la toate probele examenului de absolvire și care ar fi trebuit să aștepte următoarea promoție dacă nu s-ar fi organizat sesiune suplimentară.

Astfel, graficul examenului de absolvire a învățământului postliceal din M.A.I. – sesiunea suplimentară din ianuarie 2021 este următorul:

  • Înscrierea candidaților: 11 ianuarie 2021
  • Desfășurarea probei practice: 12 ianuarie 2021
  • Desfășurarea probei scrise: 13 ianuarie 2021
  • Afișarea rezultatelor la proba scrisă: 14 ianuarie 2021
  • Depunerea și soluționarea contestațiilor la proba scrisă: 14 – 15 ianuarie 2021
  • Desfășurarea probei orale/proiectului de absolvire: 16 ianuarie 2021
  • Afișarea rezultatelor finale: 17 ianuarie 2021

Le dorim succes colegilor care fac obiectul acestei sesiuni și ne exprimăm satisfacția că am putut să îi ajutăm pentru a nu fi nevoiți să aștepte încă cel puțin 2 ani până când ar fi fost organizată o nouă sesiune de absolvire.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Sesiune suplimentară pentru Școlile de Agenți de Poliție

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută