Se înființează Filiala EUROPOL a Politiei Transporturi Bucuresti-Otopeni

În data de 16.04.2018, între orele 13:00-15:00, la sala de festivitati a Politiei Transporturi Gara de Nord sunt invitați toți membrii EUROPOL și cei care doresc să facă parte din noul proiect sindical  pentru constituirea Filialei Politiei Transporturi București-Otopeni a Sindicatului EUROPOL și implicit pentru alegerea liderilor locali.

Tot cu această ocazie invităm toți colegii să avem un dialog și o dezbatere pe diferite problemele de actualitate referitoare la salarizare. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Pana la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala EUROPOL a Politiei Transporturi Bucuresti-Otopeni

Distribuie

Un răspuns

  1. Da un numar cat mai mare sa dam Hotii jos din Conducerea Parlamentara ca isi bat jok de noi Salarii nu Locurii de Munca nu Contracte la un lok de munca pe determinat de 3 Luni apoi te da afar si face angajarii sa ia aceii 1000 Euro de la stat noi Romania suntem Rasurii la niste Hotii care Chiar nu are nimeni ce le face?acum mai nou Criza !!!?Da sa de.a legii in Tara asta sa fie respectate nu conteaza ca eu sunt Baiatu lu Dragnea ,sa de.a legii la Politisti sa faca servicii sa respecte legile ca pe timpul lu Ceausescu sa aplice Bataia sa respecte Politistu legea frica .

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.