Confirmarea privind salariul lunii Aprilie

În urma mai multor informații vehiculate referitoare la data plății drepturilor salariale corespunzătoare lunii martie 2018, s-a vorbit inițial despre devansarea acordării acestora pentru data de 05 aprilie 2018. Ulterior, în urma unor discuții avute la nivelul ordonatorilor principali de credite, doar anumite instituții au fost de acord ca plata salariilor să fie devansată pentru data de 5 aprilie 2018.

În ceea ce privește personalul Ministerului Afacerilor Interne, vă confirmăm faptul că data salariului nu va fi modificată însă, în data de 5 aprilie se vor acorda drepturile de hrană și echipament, cu titlu de excepție. Mai jos atașăm Ordinul MFP prin care sunt stabilite instituțiile publice care au devansat acordarea drepturilor salariale pentru personalul acestora.

Sindicatul EUROPOL: Confirmarea privind salariul lunii Aprilie

Distribuie

5 răspunsuri

  1. Buna ziua, despre marirea cu 10% incepand cu luna aprilie pt personalul ordine publica din jandarmerie ce se mai stie? S a votat? Multumesc.

    1. Buna ziua. Nu exista nicio masura legislativa de marire a salariului cu 10%. Probabil va referiti de acordarea sporului de suprasolicitare neuropsihică acordat în procent de 5-10% categoriilor de personal in functie de activitatile pe care le desfasoara.

      1. Nuu…ma refer la ce a declarat madam carmen dan referitor strict la personalul ordine publica din jandarmerie care vor primi 10% pt luna aprilie, in plata cu luna mai.

  2. Am rugamintea ca liderii de sindicat sa intervina…. Chiar acum Olguta Vasilescu a prezentat la antena 3 in emisiunea lui Mihai Gadea alte minciuni ingrozitoare….A precizat ca in perioada 01.04.2017-31.12.2017 s-au marit salariile de baza ale politistilor cu atentie…..40%… Mai mult a aratat un grafic in care un agent sef de politie su studii medii are un venit lunar net in prezent de…….. mare atentie…..5100 de lei fara sporuri….Niste minciuni oribile dar cu care acest guvern ne-a obisnuit….. Mai mult, a indus in eroare si presedintele tarii intrucat a declarat public in cadrul acestei emisiuni ca a prezentat aceste grafice si presedintelui si ea nu intelege de ce protestam intrucat avem aceste venituri substantiale….Am rugamintea sa aveti un drept la replica, informatii si presedintia si massmedia, nu pot continua cu aceste minciuni oribile la infinit…..Iesiti public cu dovezi si cu fluturasi de salarii, nu ii putem lasa sa minta la infinit…..De asemenea, astept noi informatii in legatura cu urmatoarele actiuni sindicale.. Va multumesc!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută