Se înființează Filiala Europol a Bazei de Reparații Nave Brăila

În data de 29.07.2019, începând cu ora 10:00, în sala de ședință din cadrul Bazei de Reparații Nave Brăila sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și personalul contractual și polițiștii  care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei BRN Brăila a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 29.07.2019  inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii și personalul contractual își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL.Vă așteptăm în număr cât mai mare! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Se înființează Filiala Europol a Bazei de Reparații Nave Brăila

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută