Se fac încadrări din sursă externă în Poliția Română

Inspectoratul General al Poliției Române scoate la concurs 168 posturi vacante, prin încadrare directă , din care 159 posturi din sursă externă și 9 posturi prin reîncadrare. Din totalul posturilor, 136  sunt pentru ofițeri de poliție, 26 pentru agenți de poliție și 6 pentru personalul contractual.

Posturile vacante scoase la concurs sunt pentru următoarele domenii de activitate:

-criminalistică; securitate informatică; operaţiuni speciale, analiză drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare şi relaţii publice, medicină veterinară, logistică, achiziţii publice, implementarea proiectelor, financiar, poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Înscrierile se fac personal, pe baza cererii de înscriere şi a documentelor, în volum complet, specificate în anunţul de examen, ce vor fi depuse în perioada 06.09.2018-13.09.2018 – în intervalul orar 09.00-15.00 şi în dată de 13.09.2018 – în intervalul orar 09.00-16.00, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române sau la sediul unităţii unde îsi are domiciliul candidatul, funcţie de cerinţele postului scos la concurs.

Pentru detalii suplimentare privind condițiile de înscriere și participare, vă rugăm  să accesați pagina web a Poliției Române https://politiaromana.ro/ro/carieră/posturi-scoase-la-concurs, secțiunea- „Carieră – Posturi scoase la concurs”.

Viitorul ne aparține !

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Se fac încadrări din sursă externă în Poliția Română

Distribuie

5 răspunsuri

 1. Frumosssss, or sa fie la greu acum inspectori principali din civilie, iar amaratii de subinspectori ( cu zeci de ani vechime in MAI), proveniti din randul agentilor de politie in ultimii 3 ani o sa i salute pe noii ofiteri din civilie in pas de defilare, conform gradului, nu!!!???
  Vai mama lor si dumnezeu sa i ierte, dar sa le si plateasca celor de la juridic, dgmru si tuturor celor implicati in faradelegile astea. Amin!

 2. Vă întreb pe dvs și mă întreb retoric oare e normal ca un agent de poliție, absolvent de scoala de agenți de poliție, poate și cu experiență de 5, 10 sau 15 ani in structuri de investigații criminale să aibă aceleași șanse la un concurs că un candidat din sursă externă???

 3. la fel de normal si corect ca atunci cand un salariat de la politie/penitenciare/jandarmerie/armata/pompieri iese la pensie la … sub 50 de ani iar un profesor sau doctor iese la peste 62 de ani !

 4. Oare profesorul si doctorul intervin cand se da alarma la orice ora la varsta de 60 de ani ….?
  Oare profesorul si doctorul fac naveta de la locul de munca la familie saptamanal/lunar/semianual/anual…?
  Oare profesorul si doctorul sunt in aplicatii/alarme/exercitii o data la o luna…?
  Oare profesorul si doctorul ce program fix au zi de zi ….sau mai flexibil… (profesorul vine la scoala daca are ore+3 luni vacanta, iar doctorul…stiu toti)?
  Nu sunt politist, sunt militar, dar la varsta de 50 de ani ma resimt cand urc 3 etaje, dar sa mai lupt la 60 de ani…
  Cum poate un politist sa alerge dupa infractor la 60 de ani, cum ar vrea dl. Nelu.
  In toata lumea personalul militar, de ordine publica si securitate nationala are statut special in activitate si la pensionare datorita restrictiilor si incompatibilitatilor.
  Cred ca dl. Nelu a vrut sa fie politist sau militar dar a cazut la testele fizice/psihologice (la admitere si an de an) sau la admitere.
  Poate mai incearca….din sursa externa…

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.