Salvatorii de la Spitalul Balș vor fi recompensați

Eroii de sacrificiu nu sunt  doar acei polițiști din filmele de acțiune americane, ci sunt și colegii noștri polițiști care excelează în activitatea profesională în activitatea zilnică. Este și cazul celor 9 colegi din cadrul Poliției Sectorului 2- Secțiile 6 și 7 Poliție, care au intervenit la incendiul declanșat la Institutul de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” în data de 29 ianuarie 2021.

Despre modul cum au intervenit și despre curajul de care au dat dovada am tot povestit zilele acestea. Cu mâinile goale, fără echipamente de protecție speciale, au intrat în saloanele pline de flăcări și fum pentru a salva de la moarte bolnavii internați acolo, fără a se gândi nicio secundă că ar putea deveni chiar ei victime. Și pentru aceste fapte merită toată aprecierea noastră și ne înclinăm în fața lor.

Am propus atât, Ministerului Afacerilor Interne, cât și Președintelui României, recompensarea și decorarea acestora, având în vedere că faptele lor se detașează de cele obișnuite și ținând cont că în ultima perioadă am asistat la decorări ale unor persoane pentru simplu fapt că erau secretare sau asistente ale unor miniștri, cel mai relevant fiind cazul asistentei personale a fostului ministru Marcel Vela.

Cei 9 polișiști urmează a fi recompensați  pentru faptele și curajul pe care l-au manifestat.Nu ne rămâne decât să îi felicităm și noi  încă o dată  pentru promptitudinea și curajul de care au dat dovadă pentru salvarea celor internați în spital și îi asigurăm de întreaga noastră considerație pentru eforturile depuse.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROOL

Sindicatul EUROPOL: Salvatorii de la Spitalul Balș vor fi recompensați

Distribuie

2 răspunsuri

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.