S-a înființat Filiala EUROPOL la Școala de Agenți de poliție din Câmpina

La data de 14 martie 2024, începând cu ora 16:00, în localitatea Câmpina, județul Prahova a avut loc ședința de constituire a Filialei Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. În cadrul acestei activități au fost purtate discuții ce țin de pregătirea profesională, drepturile salariale, predictibilitatea în carieră, dar și despre concursurile ce urmează a fi organizate la nivelul unității de învățământ în care membrii noștri își desfășoară activitatea.

Unul dintre cele mai arzătoare subiecte abordate în cadrul ședinței a fost cel referitor la nerespectarea legii salarizării de către reprezentanții Guvernului, ulterior fiind dezbătută problema actualizării salariului de grad și a normei lunare de hrană, precum și existența unor obiceiuri promovate de la cel mai înalt eșantion al MAI reprezentate de abonarea permanentă a șefilor de unități de poliție la majorarea pentru lucrări de excepție și misiuni speciale, fără vreun grad de transparență.

Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală a polițiștilor tineri cât și a celor care au o experiență considerabilă în domeniul de activitate, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare și la îmbunătățirea climatului de la nivelul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență a filialei:

Președinte – Nicolae Florin PETRE;

Vicepreședinte – Carmen Regal MĂINICĂ;

Vicepreședinte – Georgiana Marusia SÎRBU;

Vicepreședinte – Răzvan Mihai MARIN;

Vicepreședinte – Alexandru Antonyo ENACHE;

Vicepreședinte – Florin COLȚEANU.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din Ministerul Afacerilor Interne care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, colegii noștri din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare se pot înscrie în organizația noastră prin completarea formularului online sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala EUROPOL la Școala de Agenți de poliție din Câmpina

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.