S-a înființat Filiala Europol Călărași

Ieri, începând cu ora 12:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a avut loc ședința de constituire a Filialei Călărași a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. În cadrul acestei activități au fost purtate discuții ce țin de pregătirea profesională, a situațiilor tactice întâlnite în momentul intervențiilor la evenimente, fiind abordate totodată aspecte privind drepturile salariale, dar și sincopele legislative întâmpinate de polițiști cu ocazia  exercitării atribuțiilor de serviciu.

Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală deopotrivă  a colegilor mai tineri, dar și a celor cu experiență, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

  1. Președinte – Manuel Georgian COSTACHE;
  2. Vicepreședinte – Ștefan VOINEA;
  3. Vicepeședinte –  Mădălina Alexandra POPESCU.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă, și nu în ultimul rând, având în vedere semnificația lunii Martie, salutăm în mod deosebit determinarea colegei noastre de a se alătura proiectului nostru.  Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din M.A.I. care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare, precizăm că aceștia se pot înscrie online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/  sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala Europol Călărași

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută