S-a înființat Filiala Cluj a Sindicatului EUROPOL

Astăzi, 08.04.2019 începând cu ora 13.00, în sala de ședință a Serviciului Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj,  a avut loc ședința de constituire a Filialei Cluj a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL .

Au fost aproape 2 ore de discuții pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională, pe drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:
1.   Președinte – Florina Emilia CIONCAN

2.   Vicepreședinți – Andrei BRUCHENATAL și Bianca Tatiana CRIȘAN

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării Biroului Executiv.

În continuare, colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj care vor să se alăture echipei  Europol Cluj, se pot înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentantii filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat Filiala Cluj a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.