S-a constituit Filiala Sector 1 a Sindicatului EUROPOL

Astăzi, începând cu ora 14.00, în Amfiteatru nr. 33 din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară  București, a avut loc ședința de constituire a Filialei Sector 1 a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL 

Au fost aproape 2 ore de discuții  pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională, pe drepturi salariale,  dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1.   Președinte – Nicolae Vasile CHERESCU;

2. Vicepreședinți – Dragoș MARINESCU, Costinel Alex FLORESCU, Sorin Florin DRIGĂ, Titus MUNTEANU;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul Poliției Sector 1 care vor să susțină filiala, se pot înscrie online la https://sindicateuropol.ro/formular-adeziune/ sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a constituit Filiala Sector 1 a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.