Protestăm la Guvern. Cerem demisia premierului Cîțu

Mâine, începând cu ora 11.00 vom fi din nou în fața Guvernului, pentru a susține acțiunea de protest demarată de  Blocul Național Sindical, confederație sindicală la care organizația noastră este afiliată. Acțiunea de protest reunește toate confederațiile sindicale din România, care au creat un front comun împotriva politicii potrivnice dusă de coaliția aflată la guvernare în ceea ce privește respectarea drepturilor și intereselor angajaților.

Sindicatul EUROPOL susține această acțiune și se află în a patra lună de proteste, fapt pentru care considerăm că este momentul în care doar împreună putem să determinăm Guvernul să înțeleagă importanța și rolul pe care îl avem în societate și că nu mai acceptăm să fim bătaia de joc a lor, bătaie de joc care a atins limita suportabilității. Vom fi în stradă  până când acest guvern ticălos va înțelege că redresarea economiei nu se face prin furtul banilor din buzunarul oamenilor.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: Protestăm la Guvern. Cerem demisia premierului Cîțu

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.