Protestăm în data de 15 martie, la ora 15, pentru 15 minute

Ne alăturăm apelului civic lansat pentru a trage un semnal de alarmă față de incompetența guvernanților în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii rutiere din România. În acest sens, colegii noștri care sunt în asentimentul acestei acțiuni și care vor fi în serviciu în data de 15 martie, la ora 15:00 se vor opri din muncă și vor ieși din birouri în afara unităților, iar cei care sunt în teren, se vor poziționa la colțul unei intersecții.

Acesta este un demers venit în mod firesc, în contextul în care polițiștii sunt printre cei mai afectați, alături de șoferi, de lipsa autostrăzilor în România. Spunem asta deoarece este cunoscută practica șefilor din Poliția Română care se pun preș în fața oamenilor politici din administrațiile locale/centrale și percutează imediat când li se cere să planteze câte un polițist în intersecție pentru dirijare sau la orice alte evenimente pentru fluidizarea circulației.

Nu mai contează că bugetul statului este devalizat pentru panseluțe, borduri și alte achiziții volatile, pentru că, nu-i așa, avem polițiști oricând la dispoziție să îi plantăm oriunde li se cășună unora sau altora. De aceea vedem cum se afundă polițiștii în asfalt la 40 grade vara sau tremură la -20 grade iarna, pentru că este cea mai „ieftină” soluție pentru a compensa lipsa infrastructurii rutiere.

Așadar, în cursul zilei de mâine, așteptăm implicarea tuturor colegilor care vor fi în serviciu să puncteze acest manifest pentru normalitate care reprezintă singura cale pentru dezvoltarea României pe care ne-o dorim cu toții.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: Protestăm în data de 15 martie, la ora 15, pentru 15 minute

Distribuie

7 răspunsuri

 1. Ne-ați intoxicat cu articole ca s-a mărit norma de hrana și vom primi inclusiv Restanțele pe Ianuarie și Februarie. Numai minciuni. Sunteți maxim de informați.

  1. MAI este obligat sa creasca norma de hrana. Faptul ca nu au facut acest lucru pana atunci, nu inseamna ca v-am intoxicat. La final veti vedea ca asta se va intampla.

 2. Are dreptate Elena!Promisiuni și nimic altceva!Am crezut in acest sindicat, m.am luptat cu șefii, dar……..nimic concret,promisiuni ca si ceilalti!Cum se protestează mâine așa ar trebui să facem și noi cu sindicatele….faptul că va critic aici nu înseamnă ca preaslavesc celelalte sindicate, din contră……erați ultima noastră speranță!

 3. …..si inca ceva:admin, nu mai posta inepții, așa ne-ati intoxicat ca s-a mărit norma de hrană facandu-ne sa postam pe grupul nostru postarea voastră ca pe o victorie,laudandu-ne cu acest sindicat!Faceti ceva in al-12-lea ceas,orice,de-aia am crezut in voi si nu in ceilalți (a se intelege in mod special Dumitru Coarna)!

  1. In primul rand nu poate sa fie considerata o victorie a sindicatului daca o preevedere legala este respectat. In al doilea rand, faptul ca nici pana in prezent MAI nu a luat o decizie in acest sens, nu reprezinta culpa noastra. Noi am informat cu privire la obligatiile pe care le are si vom continua demersurile noastre pentru a-i constrange sa aplice valoarea actualizata a normei de hrana.

 4. Eu personal nu sunt de acord cu acest protest si nu voi participa la el.
  In primul rand nu vreau sa fiu asociat cu alti “protestatari” de prin magistratura sau “#rezist”!
  In al doilea rand se stie foarte bine de ce nu sunt autostrazi in Romania, de ce se evita in mod constant traversarea Carpatilor cu astfel de drumuri de mare viteza si de ce Estul tarii este tinut la nivelul din comuna primitiva!
  Cauzele nu sunt cautate unde trebuie si nu politicienii (din toate partidele care au fost la putere) stau la baza lor. Cauzele trebuie cautate pe “afara” si stau la baza conceptiei geopolitice a celui de-Al Patrulea Reich al Uniunii Europene si in statutul de colonie economico-financiara a Romaniei!
  E pretul platit pentru adapostirea sub umbrela Vestului. Alternativa ar fi fost umbrela Estului!
  Nu ma astept in mod real sa se schimbe ceva in viitorul apropiat, ci doar o mica “slabire a surubului” asemenea magarului care e amagit sa mearga mai departe prin atarnarea in fata lui a unui morcov.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută