Polițiștii de frontieră gălățeni au înființat filială a Sindicatului EUROPOL

Astăzi, 22 mai 2023, începând cu ora 14:00, la sediul SPF Galați din cadrul ITPF Iași a avut loc ședința de constituire a Filialei Poliției de Frontieră Galați a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. În cadrul acestei activități au fost purtate discuții ce țin de  drepturile salariale, dotarea logistică, dar și sincopele legislative  întâmpinate de polițiști în ceea ce privește încadrarea în grupele de muncă

Unul dintre cele mai arzătoare subiecte abordate în cadrul ședinței a fost cel referitor la nerespectarea legii salarizări. Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală a polițiștilor tineri, cât și a celor care au o experiență considerabilă în domeniul de activitate, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență a filialei:

Președinte – Rareș Viorel ORZA.

Vicepreședinți– George CHIRVASĂ, Vasile CHIPĂILĂ;

Delegați sindical– Mădălina CRĂIȚĂ, Iuliana CHIRVASĂ;

Le urăm succes în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din Ministerul Afacerilor Interne care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul  Sectoarelor Poliției de Frontieră din județul Galați, care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare, precizăm că aceștia se pot înscrie online prin completarea formularului   https://sindicateuropol.ro/formular-adeziune/   sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii de frontieră gălățeni au înființat filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută