O nouă echipă la Filiala Argeș a Sindicatului EUROPOL

Astăzi, începând cu ora 13:00, în sala de ședințe a IPJ Argeș a avut loc alegerea noii echipe ce va coordona Filiala Argeș a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL pentru următorii 4 ani. Pe parcursul ședinței s-a evidențiat dorința de implicare în activitatea sindicală a polițiștilor tineri cât și a celor care au o experiență considerabilă în domeniul de activitate, aceștia dorind, la unison, să contribuie la schimbare.

În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență a filialei:

Președinte – Marian NICULIN RUJOIU;
Vicepreședinte – Maria Mădălina POPA;
Vicepreședinte – Florin ALEXE.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului Europol este singura din Ministerul Afacerilor Interne care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul IPJ Argeș care vor să susțină filiala și să contribuie la schimbare, precizăm că aceștia se pot înscrie online prin completarea formularului sau direct la reprezentanții filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: O nouă echipă la Filiala Argeș a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.