Alegeri pentru Filiala Argeș a Sindicatului EUROPOL

În data de 15.01.2024, începând cu ora 13:00, la sediul IPJ Argeș sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la procesul de alegere a noii echipe ce va coordona Filiala Argeș a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Procesul electiv va avea drept scop ocuparea funcției de președinte și a celor 5 de vicepreședinte, motiv pentru care membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 12.01.2024 inclusiv.

Cu ocazia acestei întâlniri vom dezbate atât problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea la nivelul IPJ Argeș și a structurilor teritoriale aflate în subordinea instituției, iar în același registru vor fi discutate inclusiv aspectele ce țin de modalitatea de decontare a drepturilor de transport ale polițiștilor.

La ședință vor fi prezenți membrii Biroului Executiv Central ai organizației noastre, în cadrul acesteia fiind prezentate și detalii referitoare la activitățile de protest asumate până la acest moment, lucrările fiind prezidate de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL.

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie inclusiv online la Vreau să devin membru.

Viitorul ne aparține !

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Alegeri pentru Filiala Argeș a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Un răspuns

  1. Bună ziua
    Sunt interesa să intru în sinsicatul dvstră dra as dori să știu ce demersuri faceti pentru aplicarea legii salariala cât și pentru recuperrea baniilor care au fost furat de politicieni din buzunarul polițistilor. Sunt angajat MAI

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.