Actualizarea salariului de grad-demers comun al Sindicatului EUROPOL și SNPP

Într-un demers comun, Sindicatul EUROPOL și Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare cer miniștrilor de resort asumarea, inițierea și susținerea demersurilor legislative necesare pentru actualizarea valorii salariului de grad și respectiv plata efectivă a restanțelor calculate:

Material EUROPOL – SNPP privind calculul valorii reale a salariului de grad precum și sumele restante de achitat personalului din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională:

Astfel, cu această ocazie Sindicatul EUROPOL împreună cu SNPP lansează revendicarea prioritară la începutul anului 2024, urmând ca aceasta să fie susținută prin acțiuni sindicale corespunzătoare.

Lista completă a nemulțumirilor și revendicărilor este lungă, incluzând deblocarea tuturor drepturilor plafonate de guvernanți prin acte normative tranzitorii (sporurile din afara salariului de funcție, norma de hrană, normă de echipare și decontul chiriei/ratei) dar și realizarea unor demersuri urgente de către angajatori pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și ocuparea posturilor vacante. Sindicatul EUROPOL și SNPP se opun ferm adoptării unei noi legi de salarizare înainte de eliminarea tuturor acestor plafonări de drepturi care de aproape 15 ani generează prejudicii polițiștilor, polițiștilor de penitenciare și cadrelor militare!

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: Actualizarea salariului de grad-demers comun al Sindicatului EUROPOL și SNPP

Distribuie

8 răspunsuri

  1. Pentru cadre intelegem demersul dar pentru civilii cu care lucrati zi de zi unde este solicitarea pentru aducerea salariului in grila, conform legislatiei? Acestia nu conteaza la drepturi sau doar la obligatii!?

  2. Pentru colegii civili, care este prioritatea la
    inceput de 2024, daca pentru cadre militati pentru actualizarea salariului de grad? In acest demers comun, nu considerati ca si pentru ei ar trebui sa solicitati actualizarea salariului de baza conform legislatie in vigoare? Puteti face solicitarea doar pentru colegii civili din institutiile de aparare si ordine publica, ca si ei asteapta la fel ca noi toti!

    1. A fost solicitată aplicarea legii salarizării în integralitate și pentru personalul contractual și pentru funcționarii publici din MAI

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.