Noile reguli pentru următoarele 30 de zile

Prezenta lege are ca obiect instituirea, pe durata stării de alertă declarate în condițiile legii, în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, a unor măsuri temporare și, după caz, graduale, în scopul protejării drepturilor la viață, la integritate fizică și la ocrotirea sănătății, inclusiv prin restrângerea exercițiului altor drepturi și libertăți fundamentale.
Starea de alertă se declară la nivel local, județean sau național, atunci când analiza factorilor de risc indică necesitatea amplificării răspunsului la o situație de urgență, pentru o perioadă limitată de timp, care nu poate fi mai mare de 30 de zile. Starea de alertă se declară la nivel local, județean sau național, atunci când analiza factorilor de risc indică necesitatea
amplificării răspunsului la o situație de urgență, pentru o perioadă limitată de timp, care nu poate fi mai mare de 30 de zile.

CITEȘTE AICI INTEGRAL LEGEA STĂRII DE ALERTĂ

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Noile reguli pentru următoarele 30 de zile

Distribuie

Un răspuns

  1. Aceasta decizie este un prim pas dar va fi aplicata din ce inteleg tot cum vor ei. Marile mariri anuntate vor fi in cuantum de zeci de lei pana la 200-300 lei lunar.
    In ceea ce priveste aplicarea acestei oug va aduc la cunostinta ca guvernul are la dispozitie 120 de zile pentru a recalcula salariile, deci este posibil ca de la 01.09-01.10 sa se regaseasca in salariu.
    De asemenea, nu inteleg de ce se mai esaloneaza pe trei ani sumele din urma in conditiile in care acestea sunt infime.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută