Lista provizorie pentru locurile din școlile de poliție

În data de 22.11.2023 va avea loc procedura de repartiție a absolvenților Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și cei ai Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, ocazie cu care aceștia vor avea posibilitatea de a opta, în funcție de media de absolvire, unul dintre locurile puse la dispoziție, după cum urmează:

Facem mențiunea că numărul de indicatori existenți la anumite unități de poliție a suferit mici modificări ca urmare a realizării schimbului de indicatori, sens în care vă solicităm să luați în calcul acesta listă ca punct de reper.

Dorim tuturor absolvenților succes în carieră și îi asigurăm de întregul nostru sprijin, urmând să desemnăm reprezentanți ai organizației noastre la nivelul unităților de poliție din țară pentru a asigura transparența procedurii de repartiție la viitoarele locuri de muncă.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Lista provizorie pentru locurile din școlile de poliție

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.