La IPJ Olt se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 22.02.2019, începând cu ora 13:00, în sala de ședință a IPJ Olt sunt invitați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și ceilalți polițiști care nu sunt membri, să ia parte la ședința de constituire a Filialei Europol Olt.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 22.02.2019, inclusiv.

Ședința de constituire va fi urmată de o dezbatere pe probleme profesionale, dar și pe tema drepturilor salariale, motiv pentru care apreciem ca interesul pentru această întâlnire ar trebui să fie unul semnificativ.

Lucrările vor fi conduse de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL care va fi însoțit de lideri din conducerea altor filiale EUROPOL. Vă așteptăm în număr cât mai mare! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: La IPJ Olt se înființează Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută