IPJ Harghita va avea Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 11.10.2023, începând cu ora 10:00, în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliție Județean Harghita sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și colegi care nu au aderat încă la organizația noastră, pentru a participa la constituirea Filialei Harghita a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

La ședința de constituire urmărim să alegem polițiști care doresc să se implice în activitatea sindicală și care pot ocupa una din cele 6 funcții disponibile pentru coordonarea activității filialei, respectiv una de președinte și 5 funcții de vicepreședinte. Candidaturile pot fi transmise prin orice mijloc de comunicare pe unul dintre canalele organizației noastre sau pot fi depuse fizic, inclusiv în ziua ședinței din 11.10.2023.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele salariale existente și impactul acestora pe viitor, întreprinderea demersurilor necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, aspecte ce țin de echipare, precum și cele ce țin de calendarul și formele de protest asumate, prin consultarea polițiștilor de către organizația noastră.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele de actualitate respectiv demersurile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii sunt nevoiți să acționeze în segmentul stradal, prin prisma lacunelor legislative existente în prezent. Ședința va fi prezidată de conducerea Biroului Executiv Central a Sindicatului Europol.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă alătura proiectului nostru sindical! Până la data întâlnirii vă puteți înscrie în organizația noastră și online la: http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: IPJ Harghita va avea Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută