Biletele la mare întârziate din vina IGPR

Spre deosebire de anii anteriori când repartizarea biletelor pe litoral pentru refacerea capacitații de munca a personalului MAI, se făcea in luna mai, anul acesta, mult așteptata adresa a fost trimisa de MAI in cursul zilei de joi, 06.07.2023. Daca IGPF s-a mobilizat in mod exemplar in popularizarea ofertei si aducerea ei la cunoștință personalului propriu, IGPR a dat literalmente cu bățul în baltă. După mai multe zile de bâlbâieli, într-o bulibășeala dâmbovițeana presărata cu nesimțire și incompetență, adresa MAI a fost ,,pierdută” de ,,specialiștii” de la Direcția Logistică.

Acest aspect nu doar ca a dus la o întârziere semnificativa a diseminării informației spre unitățile teritoriale, ci a și făcut imposibilă repartizarea primilor polițiști care trebuiau sa își înceapă sejurul cu data de 10.07.2023, adresa fiind trimisa abia azi, 11.07.2023, de către Direcția Management Resurse Umane, fiind timp doar de o zi în care se  pot  completa cererile.

In cursul zilei de mâine, toate IPJ-urile din tara vor organiza ședințe pentru a repartiza, pe criterii obiective, biletele atribuite pentru sejururile pe litoral. Organizația noastră va desemna reprezentanți care sa participe la aceste ședințe si care se vor asigura de corectitudinea repartițiilor.

Observam cu mâhnire, in ciuda tuturor eforturilor noastre de a semnala neregulile din sistem ca, atât structurile din MAI, cat si ministerul însuși, merg din rău în mai rău. In timp ce alte structuri din sistemul de apărare, ordine publica si siguranță națională își extind portofoliul de unități de cazare pentru a oferi cat mai multe locuri de refacere a capacității de muncă propriilor angajați, la noi doar s-au închis unități de cazare cu potențial foarte mare de oferire a serviciilor de refacere a capacitații de munca, în prezent, MAI rămânând doar cu hotelul Meridian Mamaia care trebuie sa deservească 125.000 de potențial beneficiari.

Așteptăm cu interes să ne indice și nouă cineva, persoana care se face vinovată de această crasă dovadă de incompetență, lipsă de interes și nesimțire, nu de alta, dar peste 45 de mii de polițiști din Romania vor sa-i ,,mulțumească”.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Biletele la mare întârziate din vina IGPR

Distribuie

3 răspunsuri

  1. La nivel central de IGPR a venit repartizarea biletelor pe direcții. Unele direcții au 5 bilete repartizate, altele 1 bilet repartizat. Singura direcție care nu apare în tabel este Direcția Management Resurse Umane. De ce?! Pentru că este direcția care se ocupă de repartizarea biletelor?! Cine împarte, parte își face, nu! Transparență lipsă…

    P.S. Să vedeți ce hoteluri are SRI pe litoral…

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută