Avem lista posturilor pe care le pot ocupa absolvenții școlilor de poliție

Azi, 14.07.2017, este o zi plină de însemnătate pentru absolvenții instituțiilor de învățământ din Ministerul Afacerilor Interne. După doi ani de studiu, de multă practică dar și de viață austeră, cu o soldă de 100 și ceva de lei, foștii elevi și viitorii agenți de poliție vor participa la festivitate de absolvire din cadrul școlilor de agenți de poliție de la Cluj Napoca, Câmpina dar și Oradea. Tot în această zi, avem și absolvirea promoției Academiei de Poliție „A. I. Cuza” unde avem de asemenea viitorii ofițeri care au petrecut 3 sau 4 ani din viață în acestă instituție pe care astăzi o vor vedea pentru ultima data din postura de studenți.

Avem mare încredere în potențialul viitorilor noștri colegi și sperăm că își vor lăsa amprenta asupra sistemului care încet, încet începe să se curețe de mentalitățile comuniste. Mai mult, le transmitem că vom fi alături de ei pentru ca drepturile pe care le au să le fie respectate și vrem ca fiecare dintre ei să știe că organizația noastră, la fel de tânără, le stă la dispozțitie, ca un veritabil partener de încredere.

 Echipa Sindicatului EUROPOL le dorește mult succes absolvenților, multă baftă la repartizare și să nu uite că: Viitorul le aparține”!

 

 

Sindicatul EUROPOL: Avem lista posturilor pe care le pot ocupa absolvenții școlilor de poliție

Distribuie

3 răspunsuri

  1. Felicitari tinerilor absolventi ! Sunt foarte putini absolventi fata de necesitatile din teritoriu .Acum cand s-au pensionat cu miile din sistem ,MAI de ce nu mai scolarizeaza mai multi tineri ? Altadata ,promotiile de “militieni “apoi politisti ai scolilor de la Campina,Slatina si Bucuresti erau de ordinul miilor .Acum de ce nu se vrea cand situatia operativa necesita atat de multe functii ?Decat sa se faca angajari directe discutabile si pe “ochi frumosi “ca sa nu spun interese,mai bine sa se suplimenteze locurile in scoli .Cred ca nu se vrea iar sistemul neocomunist doreste sa isi poata introduce si pe viitor in strutura nepotii ,copii,neveste si amante iar “prostii”cu scoala sa traga pentru rezultate si indicatori pentru multi trantori angajati direct si care de regula se retrag in locurile “calde”si neoperative .Astfel vor iesi la pensie si se vor bate cu pumnul in piept ca au fost mari politisti cand de fapt ei doar au lucrat la politie .Felicitari absolventilor !

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută