Militarilor din MAI le cresc salariile cu 15%

Urmare a intrării în vigoare a Legii 152/2017 pentru aprobarea OUG 99/2016, prin intermediul căreia s-au mărit salariile cu procente între 15% – 30%, se pare că într-un final, conducerea MAI s-a decis că mărirea de 15% prevăzută pentru militari este aplicabilă și jandarmilor, pompierilor, soldaților și a celorlalte categorii de personal militar din minister.

Fără să intrăm prea mult în detalii, vom trage o singură concluzie: marele lider al tuturor timpurilor, pentru care trebuie să mulțumim în fiecare data de 14 a lunii că ne primim salariile nu a făcut altceva decât să iasă în evidență pe posturile tv prin reacțiile lui colorate de prin comisii, lucru care a făcut mai mult rău decât bine. Deocamdată, nivelul sindical din MAI este rudimentar. Liderul care latră mai mult, care urlă mai tare, care este mai mahalagiu este cel mai bine văzut.

Iată însă, că militarii, și fără sindicat, au reușit mai mult decât noi toți la un loc din februarie și până în prezent. Consecința: soldele de funcție, care reprezintă echivalentul salariului de funcție la polițiști va fi mai mare cu 15% începând cu 30 iunie 2017. Între timp, sindicatele cu „vechime” se ocupă de proteste cu 12 oameni în fața partidelor, vorbesc de aceleași probleme logistice de 10 ani și numără gândacii din posturile de poliție.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Militarilor din MAI le cresc salariile cu 15%

Distribuie

5 răspunsuri

  1. E adevarat ca se maresc la militarii din MAI deoarece s-a constatat ca au salariile mai mici ca politistii , militarii neavand anumite sporuri de exemplu sporul de fidelitate, asa ca sa ajunga conform noii legi a salarizarii la un numitor comun privind salarizarea pt toti angajatii MAI s-a marit cu 15%.In final vor fi salarii la fel pt lucratorii MAI indiferent de arma si diferente in functie de sporuri si orele lucrate in plus.

  2. Aveți mare dreptate domnule Bucuci Vasile, așa ar fi corect, cei de la M.Ap.N. își respectă pensionarii, dar văd că la M.A.I. nu este așa.Oare în ce țară trăim ?!

  3. De ce a fost nevoie ca ministrul de interne să semneze un astfel de ordin cu toate ca L 152/2017 a vizat, potrivit intenţiilor iniţiatorilor, numai personalul din MApN?.
    Doar o interpretare forţată a Legii nr. 152 ar putea viza majorarea soldelor de funcţie ale personalului militar din instituţiile de Ordine publică şi Securitate Naţională. Ce va zice personalul civil din MAI? Pe acesta îl abandonaţi?

  4. Încă o țeapă marca MAI ptr militari! La jandarmi nu se recalculeaza marirea la 1450,pe 17 a venit hârtia oficială!ȚEAPĂ!!!!!!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută