A fost constituită Filiala Poliției Transporturi București-Otopeni a Sindicatului EUROPOL

Luni, 16.04.2018, în sala de ședință a Politiei Transporturi Bucuresti  a avut loc ședința de constituire a Filialei Politiei Transporturi Bucuresti Otopeni a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1.   Președinte – Sorin POMANA

2.   Vicepreședinți – Silviu PARLAU si Catalin Ionut TARCEA.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul Politiei Transporturi care vor să susțină filiala, se pot înscrie on-line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentantii filialei.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: A fost constituită Filiala Poliției Transporturi București-Otopeni a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.