151 de acte normative necesare examenelor pentru trecerea în corpul ofițerilor

Pe site-ul organizației noastre, www. sindicateuropol.ro, la secțiunea Legislație se regăsesc 151 de acte normative actualizate la zi,  acestea fiind  utile tuturor polițiștilor care vor susține examene pentru ocuparea unor  posturi vacante, fie ele de execuție sau de conducere. Mai ales, aceste acte vor fi utile  agenților de poliție care se pregătesc pentru concursurile de trecere în corpul ofițerilor, concursuri  ce se vor desfășura în luna ianuarie.

Pachetul legislativ cuprinde  acte normative începând cu Statutul polițistului, codurile, legi, hotărâri de guvern, ordonanțe de urgență, ordine de ministru, proceduri, instrucțiuni și dispoziții. Pentru a putea folosi pachetul legislativ, accesați site-ul nostru www.sindicateuropol.ro, secțiunea ”Legislație” sau direct linkul https://sindicateuropol.ro/legislatie/

Dacă aveți și alte sugestii de îmbunătățire a acestui pachet legislativ, așteptăm să ne trimiteți propunerile voastre, fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, cât și pe pagina de facebook Sindicat Europol. Noi le urăm multă baftă colegilor noștri și ne punem speranța că rezultatele acestora vor fi pe măsura muncii pe care au depus-o.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: 151 de acte normative necesare examenelor pentru trecerea în corpul ofițerilor

Distribuie

7 răspunsuri

  1. Bună ziua! Mă puteți ajuta cu Procedura de sistem ps-igpr-co-38 privind modul de acțiune al efectivelor de poliție pentru preluarea și rezolvarea evenimentelor semnalate prin SNUAU, nr. 240.695/26.05.2020?

  2. Mulțumesc frumos, dar mie îmi trebuie “Procedura de sistem PS-IGPR-CO-38 privind modul de acțiune al efectivelor de poliție pentru preluarea și rezolvarea evenimentelor semnalate prin SNUAU , nr. 240.695/26.05.2020, elaborată la nivelul IGPR”. Cea despre care vorbiți, privește modul de redactare a documentelor.

  3. Ar trebui scosi din somnolenta DGA si SIPI si sa urmareasca legalitatea concursurilor, e treaba lor, si la cate matrapazlacuri s-au facut sub nasul lor, mai ales la examene de genul asta, sa inceapa sa muceasca, nu sa ne tina convocari.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută