Solicităm aprobarea rapoartelor de mutare înaintea repartizării promoției de agenți

Am solicitat tuturor inspectoratelor generale din subordinea MAI să dispună șefilor unităților din subordine efectuarea unei analize a rapoartelor de mutare înregistrate, în vederea aprobării acestora înainte ca polițiștii din promoția  Școlilor de Poliție de la Câmpina, Cluj și Oradea promoția noiembrie 2023, să fie repartizați în teritoriu.

Demersul organizației noastre are la bază situația a foarte mulții colegi care au motive întemeiate pentru care își doresc mutarea de la o unitate la alta, cărora, de foarte multe ori, le-au fost respinse rapoartele pe care le-au întocmit, în ciuda faptului că solicitările acestora aveau drept fundament reîntregirea familiei ori alte cazuri sociale în care polițiștii au rămas unicii întreținători ai unor părinți care sunt în neputința de a se îngriji.

Sunt zeci de cazuri în care polițiștii au solicitat mutarea în județul de domiciliu , având la bază motive  personale întemeiate, chestiuni sociale sau alte motive particulare, dar care au fost tratate cu superficialitate de către unii șefi de instituție. Această măsură nu va face decât să creeze o stabilitate mai mare a personalului și implicit va elimina starea de nemulțumire în rândul colegilor care sunt departe de familie.

Sindicatul EUROPOL: Solicităm aprobarea rapoartelor de mutare înaintea repartizării promoției de agenți

Distribuie

3 răspunsuri

  1. În link spune si de Oradea, adica S.P.A.P.F Avram Iancu, văd că în raportul înaintat către IGPR se specifică doar de Cluj si Câmpina. Păi ce facem? Ori suntem corecți până la capăt, ori nu mai mințim.. Rog seriozitate pe viitor

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută