S-a înființat filiala Olt a Sindicatului EUROPOL

Astăzi, 22.02.2019, în sala de ședință a Inspectoratului Județean de Poliție Olt, a avut loc ședința de constituire a Filialei Olt a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL. Am fost plăcut surprinși să vedem că în sală nu au fost prezenți doar membrii Sindicatului EUROPOL, ci și polițiști care nu făceau parte din organizație, dar care au vrut să asiste la discuțiile pe teme de salarizare, teme profesionale sau alte subiecte. Acesta este un semn că polițiștii nu se mai mulțumesc cu „gogoșile” pe care le serveau sindicatele până în prezent, ci vor să fie reprezentați de profesioniști și de lideri care cunosc foarte bine sistemul.

În cele aproximativ două ore, cât s-a desfășurat ședința, am avut parte de un dialog fructuos în care s-au dezbătut problemele cu care se confruntă polițiștii din cadrul inspectoratului, urmând ca împreună cu conducerea instituției să găsim cele mai bune soluții.

În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componența:

Președinte –Cosmin Ionuț DUDEA

Vicepreședinți –Marius GUGHEA, Doru Sorin ION, Ionuț Adrian COJOCARU și Lucian Marian AMĂRĂȘTEANU.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din IPJ Olt care vor să susțină Filiala Olt a Sindicatului EUROPOL se pot înscrie online la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau luând legătura cu liderii din cadrul fillialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat filiala Olt a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută