S-a înființat filiala Brigada Rutieră a Sindicatului Europol

Astăzi, începând cu ora 11.00, în sala de instructaj a Brigăzii Rutiere Bucuresti,  a avut loc ședința de constituire a Filialei Brigada Rutieră a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL .

Au fost aproape 2 ore de discuții  pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională. pe drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1.   Președinte –Daniel BĂDESCU

2.   Vicepreședinți – Bogdan TOADER, Ovidiu ANDREI și Alexandru PETRE.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor să susțină filiala, se pot înscrie on-line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentantii filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

 

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat filiala Brigada Rutieră a Sindicatului Europol

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută