S-a înființat filiala Bistrița-Năsăud a Sindicatului EUROPOL

Astăzi, începând cu ora 13.00, în sala de ședință a Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, a avut loc ședința de constituire a Filialei Bistrița-Năsăud a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL .

Au fost aproape 2 ore de discuții  pe diferite probleme ce țin de pregătirea profesională. pe drepturi salariale, dar și pe probleme pe care le întâmpină polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

S-a evidențiat dorința de a contribui în activitatea sindicală deopotrivă a polițiștilor mai tineri, dar și a celor cu experiență și care la unison vor să participe la schimbare. În urma alegerilor democratice, cei prezenți au votat următoarea componență:

1.   Președinte – Vasile CURTUIUȘ

2.   Vicepreședinte – Alin MUREȘAN

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și la cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă. Vă reamintim că platforma Sindicatului EUROPOL este singura din MAI care promovează autonomia organizatorică și independența financiară în rândul filialelor, la centru fiind colectate doar fondurile necesare funcționării biroului executiv.

În continuare, pentru colegii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud care vor să susțină filiala, se pot înscrie on-line la http://sindicateuropol.ro/vreau-sa-devin-membru/ sau direct la reprezentantii filialei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: S-a înființat filiala Bistrița-Năsăud a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Un răspuns

  1. Cam putini prezenți.
    Doar un vicepreședinte, asta înseamnă vreo 50 de membrii…
    Dorele, te știe lumea!!! Nu mai merge cu minciuna!!!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută