PSD în mijlocul polițistelor la invitația inspectorului șef

Cu toate că polițiștii și mai ales instituția Poliției Române ar trebui să fie apolitică, pentru simplul fapt că așa prevede legea, iată că, la IPJ Neamț, simpatia și devotamentul politic al șefilor față de partid este pe față. Cu toate că zilele trecute, mai multe colege ne-au sesizat că ar fi fost prezent un parlamentar PSD la petrecerea de 8 Martie organizată de IPJ Neamț, în lipsa unor probe nu am putut face publică această întâmplare.

Nu mică ne-a fost surprinderea să vedem că, în presa locală din Neamț, acest eveniment a fost promovat tocmai de „duamna” parlamentar, care se lăuda că a fost invitată de inspectorul șef la această petrecere și pe care l-a felicitat pentru „colegele frumoase” pe care le are.

Doamna senator PSD Emilia Arcan, căci despre dumneai este vorba, apare în poze alături de inspectorul șef Paul Tablan și de liderul SNPPC, cms. șef Preda Neculai, că doar atunci când vrei să fii un șef mai mic (a se asculta piesa de la Paraziții) sponsorizezi tot ce ți se dictează. De asemenea, la un moment dat muzica a fost oprită, pentru ca „duamna” senator să rostească un discurs, cu inspectorul șef în dreapta ei și liderul SNPPC în stânga ei, pentru ca toată lumea să se prindă că „legătura instituțională” dintre partid și IPJ Neamț este foarte strânsă.

Nu vrei să fim cârcotași și să spunem că această invitație a inspectorului șef a fost una cu dedicație politică și de fapt prezența senatorului PSD a fost să dea de înțeles că urmează alegerile europarlamentare și că…nu mai continuăm pentru că suntem siguri că v-ați prins voi. La fel a fost și gestul „simbolic” al inspectorului șef care i-a dăruit „duamnei” 3 trandafiri, obligatoriu roșii, fără vreo legătură cu sigla și culoarea partidului.

Acum, dacă ne uităm în trecut, colegul nostru Ioan Cănărău, care spunea că instituția este politizată până la femeia de serviciu, a fost băgat în peste 10 cercetări disciplinare pentru că, nu-i așa, dacă îndrăznește careva să ridice privirea din pământ, trebuie executat. Însă, prin acest eveniment, avem dovada irefutabilă că omul a avut dreptate tot timpul.

Noi, curioși din fire, îl vom întreba pe inspectorul general al Poliției Române dacă prezența senatorului PSD la un astfel de eveniment este una normală, în condițiile în care fiecare știe că reprezentantul Guvernului în teritoriu este prefectul. Mai mult, suntem curioși să știm de ce nu au fost invitați și reprezentanți ai celorlalte partide, sau mai bine zis, ce caută politicieni la o activitatea a IPJ Neamț.

Dacă  noi suntem răutăcioși, să ne spuneți, însă nouă asta ne transmite această imagine în care îi regăsim pe senatoarea iubitoare de voturi, flancată de inspectorul șef Tablan Paul (stânga) și liderul SNPPC cms. șef  Preda Neculai. Mai jos vă punem la dispoziție sursa știrii și alte imagini grăitoare.

https://vestea.net/hora-mare-cu-arcan-tablan-si-200-de-politiste/ 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: PSD în mijlocul polițistelor la invitația inspectorului șef

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută