Polițiștii s-au săturat de sindicate. Și din păcate, au dreptate!

Colegii noștri care administrează site-ul http://politistiiauumor.ro/ au postat un material care merită toată atenția și admirația, și despre care putem spunem: BRAVO!E genul de atitudine sănătoasă pe care toți ar trebui să o avem când intrăm în contact cu postări ale unor sindicate conduse de „lideri” mânjiți, de „lideri” care duc o „luptă” de fațadă și de „lideri” care folosesc sindicatele ca pe niște jucării doar pentru a-și satisface interesele personale sau orgoliile.

Materialele mizerabile postate de SNAP pe pagina lor de facebook, care i-au făcut pe colegii de la Polițiștii au umor să aibă o reacție vehementă, conțin acuzații dintre cele mai penibile la adresa lui Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, cum că „a mușcat mâna stăpânului”, pentru că…pușcăriabil. Păi dacă președintele de „onoare” se crede „stăpân”, oare cum îi numește el pe membri?!  Să nu mai vorbim că nici măcar nu au avut curajul să își asume ceea ce au scris, ceea ce demonstrează lașitate.

Ne așteptam la astfel de atacuri, pentru simplul fapt că ne-am pus în plan să deranjăm ordinea Universului, prin faptul că vrem să fim activi, sa informăm corect polițiștii, să facem mai mult decât vorbim, practic, să ducem un altfel de muncă sindicală. E un schimb de generații, e vremea noastră, a polițiștilor tineri, dar până scăpăm de „dinozauri” și de „milițieni”, mai avem puțin, pentru că oricât de greu este de acceptat, Viitorul ne aparține nouă, tinerilor!

La acest moment este normal ca fiecare dintre noi să spunem „M-am săturat de sindicat!”, pentru că cei care se află în fruntea sindicatelor au coborât prea mult ștacheta. Vremurile în care polițiștii se mulțumeau cu o agendă, o portocală și doar cu o promisiune, au trecut. Membrii nu mai vor demersuri, vor rezultate. Iar dacă aceste sindicate ar depune aceleași eforturi și când vine vorba despre lupta pentru drepturile polițiștilor, suntem ferm convinși că lucrurile ar sta altfel.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii s-au săturat de sindicate. Și din păcate, au dreptate!

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută