Polițiștii din Sectorul 6 vor avea Filială a Sindicatului EUROPOL

În data de 18.12.2023, începând cu ora 12:00, în sala de ședințe a Secției 22 Politie din municipiul București sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei  Sector 6 a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și 5 vicepreședinți, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 18.12.2023 inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea.

Ședința de constituire a filialei va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și de reprezentanți ai celorlalte filiale. Până la data întâlnirii vă puteți înscrie și online la  https://sindicateuropol.ro/formular-adeziune/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii din Sectorul 6 vor avea Filială a Sindicatului EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.