Polițiștii din IPJ Brașov vor avea Filială EUROPOL

În data de 26.04.2024, începând cu ora 11:00, într-una din sălile de ședințe ale Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Brașov a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și a celor 5 funcții de vicepreședinte, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 25.04.2024 inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele salariale existente, impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, precum și măsurile de protest pe care organizația noastră le va adopta în vederea actualizării normei de hrană.

Ședința de constituire a filialei va fi prezidată de reprezentanții Biroului Executiv Central al Sindicatului EUROPOL. Până la data întâlnirii, colegii care doresc să se alăture echipei noastre se pot înscrie și online prin intermediul platformei existente pe site-ul organizației noastre.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Polițiștii din IPJ Brașov vor avea Filială EUROPOL

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.