Polițiști în misiune cu mașinile morții. Drumul spre iad trece pe la poliție

Misiunile desfășurate de colegii noștri polițiști au devenit în ultimii ani un adevărat joc al morții, unde înainte de intrarea în serviciu, aceștia își fac cruce, pentru ca ”autospecialele” din dotare să  nu cedeze, să nu se dezintegreze  sau mai rău decât atât, aceștia să nu devină victimele incompetenței managerilor din Poliția Română. Puțini sunt cei care refuză să execute misiune cu ”autospecialele morții”, majoritatea  dintre aceștia  acceptând riscul producerii unui incident chiar pe timpul desfășurării activității.

Colega și membra noastră de sindicat, Andrada Voicu, polițistă din cadrul IPJ Iași a avut curajul și puterea de a relata o parte din calvarul prin care trec zilnic polițiștii din toată țara. Cel mai probabil, drama prin care a trecut a determinat-o  să prezinte situația așa cum se întâmplă și nu sub forma unor comunicate seci și fără substrat pe care le emit birourile de presă din cadrul inspectoratelor de poliție  ”conducerea  IPJ este în permanență preocupată de creșterea nivelului de dotare a instituției și de îmbunătățirea condițiilor de muncă ale angajaților”.

Sub aceste informări seci, managerii din poliție mimează ”preocuparea” față de problemele subordonaților și în același timp își manifestă servilismul față de Ministerul Afacerilor Interne, care  anual trimite câteva mașini  pentru fiecare IPJ, deși situația este critică pentru toate secțiile de poliție din țară. Mai mult decât atât, multe dintre mașini ajung  ca ”autospeciale de serviciu” pentru anumiți șefi care trebuie să se deplaseze la chermeze și cumetrii.

După ce Andrada Voicu a ajuns la spital în stare critică în urma accidentului, aceasta și-a pierdut și tatăl, care a făcut infarct ca urmare a situației prin care trecea aceasta. Deși scena pare ruptă dintr-un roman polițist, aceasta este reală, iar asemenea situații se pot întâmpla oricărui coleg aflat în misiune. Această ieșire în presă a colegei noastre  sigur a deranjat multe minți odihnite care se preocupă zilnic de problemele polițiștilor, fapt pentru care noi, Sindicatul Europol, îi vom asigura tot sprijinul, vicepreședintele sindicatului, Ioan Cănărău fiind  la Iași  pentru susținerea acesteia.

Vă atașăm linkul cu video integral în care colega noastră prezintă detaliat drama prin care a trecut și de asemenea,  interviul dat de colegul nostru Ioan Cănărău.

https://jri.ro/2019/05/05/video-explicit-caz-revoltator-la-iasi-o-tanara-a-fost-pe-punctul-de-a-si-pierde-viata-in-autospeciala-politiei-iar-o-alta-persoana-a-murit/

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Polițiști în misiune cu mașinile morții. Drumul spre iad trece pe la poliție

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută