Miting la Parlament! Guvernul ne vrea morți cu 7 ani înainte de pensie

Marți 27 iunie 2023, începând cu ora 11.00 Sindicatul EUROPOL protestează la Camera deputaților – Palatul Parlamentului (intrarea în Parcul Izvor), contra modificării pensiilor militare. Guvernul ne vrea morți cu 7 ani înainte de pensie.

Sindicatul EUROPOL: Miting la Parlament! Guvernul ne vrea morți cu 7 ani înainte de pensie

Distribuie

4 răspunsuri

  1. Domnilor…pana nu vom bloca activitatea, nu ne vom face auziți. Dacă tot se vrea ,,echitate” , atunci unde este dreptul nostru la greva ? Și mai sunt destul „echitati”…

  2. Ne-am cam saturat de mitinguri. Nu pentru ca ar fi vorba de vreun efort deosebit, ci pentru ca s-au dovedit a fi inutile. Nu s-a rezolvat niciodata nimic ca urmare a organizarii vreunui miting, indiferent care au fost solicitatile. Sunt politist de 17 ani si am participat la mai toate mitingurile organizate in Bucuresti. Nu credeti ca ar fi timpul sa aratam ca suntem seriosi si sa adoptam o alta forma de protest?

    1. Actualizarea salariul de grad sau specialistul de clasă sunt drepturi obținute ca urmare a protestelor organizate. Suntem de acord cu orice altă formă de proteste, numai să fie asumată și exercitată de colegi. Cu ideile de protest stăm bine, la finalizare dăm rateuri.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.