Misterul măștilor de protecție. Ce trebuie să știe polițiștii

Folosirea materialelor de protecție este indispensabilă în contextul pandemiei cu noul coronavirus (COVID-19) și în același timp, țînând cont de specificul muncii polițiștilor, ei fiind de fiecare dată  în prima linie.

Pe fondul acestei probleme, au apărut mai multe teorii cu privire la modul de folosire a acestor  materiale, fapt ce ne determină să venim cu un  punct  de vedere din partea unor organizații avizate, fiind foarte important ca noi, în toată această perioadă să ne informăm doar din surse sigure și să nu luăm de bună orice informație apărută în spațiul public.

Astfel, într-un comunicat venit din partea  Ministerului Sănătății, suntem informați că “Organizația Mondială a Sănătății și alte instituții internaționale de sănătate publică menționează foarte clar că măștile fabricate manual sau din pânză/bumbac/tifon nu protejează împotriva infecției cu coronavirus. Pentru a proteja eficient împotriva unor infecții, măștile faciale trebuie să respecte câteva reguli speciale.”

Mai mult decât atât, instituția ne avertizează că “ele trebuie să fie o barieră eficientă împotriva microbilor prin existența unor filtre speciale și, în același timp, să permită respirația corectă. Materialul din care sunt fabricate măștile care nu respectă aceste reguli speciale de fabricație prezintă o rețea de fibre prea largă, care permite trecerea microorganismelor și astfel nu ne protejează eficient împotriva infecțiilor”

Totodată, Ministerul Sănătății subliniază că dacă o persoană este suspectă sau are infecție cu coronavirus “purtatul unei măști faciale poate reduce riscul de a-i infectă pe cei din jur”. Iar dacă persoană nu este infectată, “nu există în prezent dovezi științifice că sunteți mai protejați în fața coronavirusului dacă purtați masca decât dacă nu purtați”.

Trebuie amintit faptul că măștile faciale protejează doar dacă sunt însoțite de spălarea frecventă a mâinilor cu săpun sau dezinfectanți pe bază de alcool (concentrație 70%). Așa cum precizează și Grupul de Comunicare Strategică, informarea din surse sigure  este foarte importantă și pe bună dreptate, considerăm că ajută la eliminarea unor stări de isterie create în rândul populației.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Misterul măștilor de protecție. Ce trebuie să știe polițiștii

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Scenariul marilor puteri este isterizarea populatiilor, prin massmedia vanduta, folosindu-se orice motiv de panica posibil: mastile, manusile si dezinfectatul excesiv care ne va ucide inainte de orice virus de gripa. Este o “pandemie” fabricata pentru testarea obedientei populatiilor si reasezarea balantei economice intre marile puteri aflate in razboi rece. Suntem pionii (sau “idiotii utili”) intereselor globale care in lupta pentru resurse, control si putere economica creeaza “pandemii” care duc la recesiuni majore economice si falimentarea stabilitatii tarilor mici. GRIPA PORCINA a ucis intre 2009-2010 – 200.000 oameni, adica mai mult decat febra galbena – 100.000 oameni – si ebola – 11.000. GRIPA asta a ucis 10.000 de oameni, adica cat omoara orice gripa in fiecare an, care afecteaza oamenii bolnavi cronic! Ce se doreste: control absolut, injumatatirea populatiilor tarilor incomode marilor puteri, vaaccinare obligatorie – care va duce la microcipare ca la animale – date biometrice etc, disparitia banilor – de aici isteria ca banii sunt murdari. Oamenii ar trebui sa aiba grija de DANTURA si SANATATEA ORALA, gura fiind cel mai murdar organ de pe corpuil uman, muscatura de om ucide (din pricina bacteriilor), muscatura omului este mai toxica / otravitoare decat a oricarui animal! Tot ce se intampla este din pricina indobitocirii populatiilor printr-o tehnologie pe care nu o inteleg, cei mai multi dintre oameni nemaiavand rabdare sa citeasca O FRAZA PANA LA CAPAT SAU SA ASCULTE!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută