Lideri de sindicate pătați de sângele lui Bogdan Gigină

În aceste zile, am fost asaltați de mesaje din partea polițiștilor în legătură cu o întâlnire despre care nu credeam vreodată că ar putea exista. Este vorba despre „chemarea la arme” transmisă de generalul izmană Gabriel Oprea, recunoscut în mediul academic drept „îndrumător de doctorate” folosite în special la toaletele publice, și care, atenție, și-a chemat slujbașii în persoanele liderilor pensionari cu obligații față de el.

Fără scrupule sau fără greață, alegeți orice variantă doriți, autointitulații moguli ai mișcării sindicale, pensionari de carieră, în frunte cu Coarnă, Surugiu și terminând cu supușii Vâlnei și Babuș, au acceptat invitația lui Oprea pentru a se întâlni la sediul partidului UNPR cu un scop precis și bine determinat. Oprea vrea să revină în viața politică și are nevoie de osanalele celor care la rândul lor au beneficiat de diverse „facilități” din partea „interesului național”.

Probabil fără să știe că elogiile lor vor fi făcute publice, citind rândurile de mai jos, osanalele și limbile date în dosul interesului național ne întăresc ideea că viitorul nostru depinde exclusiv de momentul în care liderii pensionari vor fi înlocuiți de generația tânără.

 Uitându-ne la poza de grup, ne încearcă un sentiment de greață și dezgust, dar și faptul că fețele acestor pensionari nu se potrivesc zilelor noastre ci mai degrabă anilor ´80 când propaganda milițiano securistă era în floare.

Nu avem pretenții de la Oprea, fostul aghiotant al lui Miron Cozma, însă nu puteam să ne imaginăm că așa zișii lideri ai sindicatelor reprezentative, vor accepta vreodată o invitație la partid din partea celui care este acuzat de uciderea din culpă a colegului nostru Bogdan Gigină, care nu și-a găsit nici acum liniștea în condițiile în care „călăul” lui încă nu a fost condamnat.

Însă, dacă ne uităm cu câțiva ani în trecut, ne putem aminti de exemplul lui Surugiu, care în mod fals se intitulează „președinte” al SNAP deși nu este (vezi poza), și care i-a cerșit lui Oprea în 2015 o steluță pe umăr fiind avansat la gradul de sublocotenent în rezervă. Dacă alții mor pe câmpul de luptă pentru a fi trecuți în corpul ofițerilor post mortem, pensionarul de lux Surugiu, la acea dată președintele sindicatului agenților de poliție, și acum cercetat pentru infracțiuni economice, și-a primit „porția” de bunătate din partea lui Oprea așa cum probabil au primit și alții o serie de beneficii, bineînțeles cu condiția să îl elogieze pe generalul izmană.

Din fericire această „normalitate” afișată de liderii prezenți la întâlnire nu este însușită de membrii lor, care și-au arătat dezgustul față de acest gest prin comentariile postate pe rețelele de socializare. Este evident că liderii din teritoriu nu știau că cei pe care i-au mandatat să îi reprezinte au avut această întâlnire cu omul politic acuzat de moartea polițistului Bogdan Gigină. Să nu mai vorbim că polițiștii au și interdicția de a exprima opinii politice în public, dar ce așteptări să mai ai de la niște oameni care și-au dat arama pe față?!

Ne vom opri aici cu comentariile dar nu am putut să nu ne exprimăm public opinia în ceea ce privește greața care ne-a încercat văzând pozele întâlnirii și nonșalanța cu care acești lideri își afișează public susținerea pentru un om politic și pentru partidul său. De asemenea, ne cerem scuze public familiei colegului nostru Bogdan Gigină, și le spunem că noi, cei din generația lui Bogdan, vom lupta pentru ca sistemul să se curețe de aceste fosile care încă se află la butoane și sunt folosite pentru a manipula polițiștii.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Lideri de sindicate pătați de sângele lui Bogdan Gigină

Distribuie

4 răspunsuri

  1. Izmanar,dar pe timpul lui am obtinut SD si marirea norma hrana…PSD ALDE ne-au omorat cu Ordonante de ne intrec toti la salarii si pensii

  2. Nu sunt fan Oprea departe gandul asta dar pe vremea lui au fost platite pentru prima oara zilele de sambata si duminica. Cati ani am lucrat ca prostii sambata si duminica si toate sarbatorile . Mai degraba i-asi acuza pe sefii obedieti si slugarnici ai colegului nostru care nu trebuiau sa il scoata pe pe timp de ploaie

  3. A fost un succes întâlnirea că am scăpat de un impostor , a fost pensionat la foc automat că era în funcție și s-au dus la întinerirea politica este vorba de Babus , polițiștii nu participă la întâlniri politice , el nu a știut 😂

    1. Este o facatura prezentarea stirii ca si cum ar fi fost demis din aceasta cauza. In realitate el avea raportul de pensionare depus din iunie si in nicio situatie nu mai putea sa continue activitatea pentru ca depasise varsta. Si sa nu uitam ca tot ministrul Carmen Dan l-a imputernicit intr-o functie de Director la Corpul de Control al Ministrului

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută