Întâlnire cu polițiștii din IPJ Dolj

O delegație a Sindicatului EUROPOL, condusă de Cosmin Andreica – președinte, va fi prezentă miercuri, 19 februarie, la IPJ Dolj, unde ne vom întâlni cu colegii noștri pentru lămuri aspectele de interes din ultima perioadă.

Vă reamintim că a existat o intenție concertată de cel ce a ocupat funcția de președinte al Filialei Dolj, Girniță Gabriel, de a determina membri Sindicatului EUROPOL să se retragă pentru a-l urma într-un alt sindicat care era pregătit de aproximativ un an.

Principiile sănătoase pe baza cărora a fost creat Sindicatul EUROPOL, respectiv acțiunile noastre vizibile pentru polițiștii din IPJ Dolj, au determinat ca Filiala Dolj a organizației noastre să ajungă la 500 de membrii din totalul de aproximativ 1500 de polițiști din județ. Acest lucru a fost posibil datorită implicării și rezultatelor obținute de echipa din spatele acestui proiect sindical.

Cu toate că polițiștii din IPJ Dolj au fost asaltați cu informații false care nu numai că nu au o bază factuală reală, dar nici nu au putut fi concret indicate, suntem convinși că fiecare polițist are capacitatea de a discerne și de a pretinde probe atunci când sunt lansate acuzații. În continuarea, la nivelul Filialei Dolj a Sindicatului EUROPOL, rămân alături de noi pentru a continu acest proiect, Ștefan Rotaru, Alexandru Preda, Bogdan Gulie, Gabriel Manafu și Ștefan Patroi.

Sindicatul EUROPOL este o organizație ce a luat ființă la sfârșitul anului 2016, iar în 3 ani a ajuns de la 15 membri, câți erau la momentul constituirii, la aproape 7000 membri. Pozițiile noastre, acțiunile și demersurile sunt publice, transparente și dictate de membrii pe care noi îi reprezentăm și în numele cărora noi luăm atitudine față de abuzurile și problemele din sistem.

Suntem conștienți că deranjăm și că ne-am atras antipatii, de aceea expunerea la atacuri, chiar și din interiorul organizației, va fi mereu de actualitate. Și în acest caz, tentativa de destructurare a fost pregătită de mai bine de 6 luni, semn că dincolo de „adevărul” declarat, au fost persoane care au primit temă de casă. Măcar în acest fel, Girniță Gabriel va avea timp să își pregătească apărarea în dosarul penal în care a fost trimis în judecată, pentru „constituirea de grup infracțional organizat (art. 367 NCP)”

http://portal.just.ro/63/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6300000000248142&id_inst=63

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Întâlnire cu polițiștii din IPJ Dolj

Distribuie

Un răspuns

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută