Alegeri la Filiala Europol Poliția de Frontieră Maramureș

În data de 08.06.2023, începând cu ora 13:00, în sala de ședință din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii de frontieră care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la alegerile pentru funcțiile vacante din cadrul conducerii  Filialei Poliției de Frontieră Maramureș a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor vacante, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 08.06.2023 inclusiv.

În cadrul întâlnirii vom dezbate și problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii de frontieră își desfășoară activitatea. Ședința va fi prezidată de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL și reprezentanți ai celorlalte filiale.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Alegeri la Filiala Europol Poliția de Frontieră Maramureș

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.