Acum polițiștii pot reclama lipsa echipamentelor de protecție

Vă informăm cu privire la lansarea unei linii dedicate polițiștilor din stradă, prin intermediul căreia vom putea culege informații în timp real referitoare la nivelul de dotare a acestora cu echipament de protecție.

Prin accesarea butonului din pagină – Sesizări logistice COVID 19fiecare polițist va putea contribui cu informații relevante referitoare la echipamentele pe care le-a primit/nu le-a primit. Aceste informații vor fi colectate într-o situație statistică, care va fi publică, fiind actualizată în timp real.

Scopul acestui demers este să facilităm comunicarea nevoii din teren către conducerea Poliției Române, a Poliției de Frontieră Române, a Inspectoratului General pentru Imigrări sau a Ministerului Afacerilor Interne pentru celelalte structuri implicate în acțiunile declanșate la nivel național pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID 19.

Reprezentanții Sindicatului EUROPOL vor transmite, la fiecare 12 ore, adrese de informare cu privire la lipsurile pe care le vom constata și dacă va fi cazul, sesizări pentru implementarea deficitară a măsurilor stabilite pe baza actelor administrative cu caracter normativ emise la nivelul MAI până în prezent. Toate informațiile primite de polițiști vor fi protejate de anonimat, pentru a nu se răsfrânge asupra lor eventuale repercusiuni.

Revenim cu solicitarea către colegii din teren, să nu se expună niciunui risc în condițiile în care nu au asigurate de către șefii ierarhici echipamentele de protecție minimale (mănuși, măști, dezinfectant). Totodată, sperăm că prin acest demers să contribuim semnificativ la dotarea colegilor corespunzător, pentru a nu ajunge în situațiile pe care le-am văzut deja la spitalele unde  fost infectat cu noul coronavirus un număr mare din personal medical care a fost nevoit să lucreze fără a beneficia de întreg echipamentul de protecție.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Acum polițiștii pot reclama lipsa echipamentelor de protecție

Distribuie

Un răspuns

Caută