Pe site-ul organizației noastre, www. sindicateuropol.ro, la secțiunea ”Legislație” se regăsesc 125 de acte normative actualizate la zi,  până la data de 26.05.2020, acestea fiind  utile tuturor polițiștilor care vor susține examene pentru ocuparea unor  posturi vacante, fie ele de execuție sau de conducere. Mai ales, aceste acte vor fi utile  agenților de poliție care se pregătesc pentru concursurile de trecere în corpul ofițerilor, concursuri  anunțate de Ministerul Afacerilor Interne, care se vor desfășura în perioada imediat următoare.

Pachetul legislativ cuprinde  acte normative începând cu Statutul polițistului, codurile, legi, hotărâri de guvern, ordonanțe de urgență, ordine de ministru, proceduri, instrucțiuni și dispoziții. Pentru a putea folosi pachetul legislativ, accesați site-ul nostru www.sindicateuropol.ro, secțiunea ”Legislație” sau direct linkul  http://sindicateuropol.ro/legislație/.

Dacă aveți și alte sugestii de îmbunătățire a acestui pachet legislativ, așteptăm să ne trimiteți propunerile voastre, fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, cât și pe pagina de facebook Sindicat Europol.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: 125 de acte normative necesare examenelor pentru trecerea în corpul ofițerilor

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Ca de obicei, se screm mintile luminate si scot ca bibliografie o groaza de legi. In mintea lor, ca sa fii ofiter trebuie sa tocesti o mie si una de legi. Ok, gluma se ingroasa atunci cand variantele de raspuns se diferentiaza doar prin clisee absurde, variantele cu „si, sau, ori… Conventii, tratate si nu, tratate conventii” etc. Problema cea mare este ca intrebarile se fac la nivel local, cu sau fara reprezentant sindical, in stilul prezentat mai sus, ar trebui neaparat introduse intrebari legate de limba straina, pc si gramatica. Dupa concursurile precedente, o parte foarte mica dintre agentii care au trecut examenul chiar stiau ceva meserie, restul au fost incompetenti ca agenti si au ajuns incompetenți ca ofiteri. In sfarsit, modul asta prin care se trec agentii la ofiteri rateaza total sansa de a promova agentii cu adevarat profesionisti. Sau poate e cam asa: sa pice spectaculos aia care invata ca sa ia pilele noastre cu brio.

  2. Buna ziua! Am vazut agenții de politie cu studii superioare in Agronomie, sau alte domenii de licență, mai putin Drept si Administraţie Publica care sunt foarte buni in cercetare penala.
    Ce doream sa va aduc la cunostina. O sa fie IPJ-uri Care o sa ceara diferite studii pe același post. De exemplu: la un IPJ poti sa candisez pe o functie de ofițer cu facultatea de agronomie sau alt domeniu de specializare, in schimb alte IPJ-uri , o sa cere studii superioare in Drept. Aici o sa fie o problema!?.
    Va doresc bafta la toți cei care candidații la examenul de trecere in corpul ofițerilor!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.