Agenții ultimei promoții se vor putea caza temporar în unitățile MAI

Săptămâna viitoare, în data de 25 martie, o nouă promoție de elevi din școlile de poliție vor depune jurământul și vor deveni polițiști, polițiști de frontieră sau polițiști de imigrări.  Deși numărul acestora depășește cu puțin 1800, este insuficient în raport cu nevoile pe care le are instituția în momentul de față, în condițiile în care numărul colegilor care se pensionează este de două ori mai mare decât a celor care se încadrează.

Pentru a veni în sprijinul colegilor aflați la început de carieră și ținând cont de faptul că majoritatea dintre aceștia își vor desfășura activitatea în alte localități decât cele de domiciliu, iar până vor încasa salariul nu-și vor permite financiar  să închirieze  un spațiu de locuit, am luat legătura cu conducerea Direcției Generale Logistice din MAI care a acceptat  propunerea noastră de facilitare a ocupării tuturor spațiilor de cazare din patrimoniul instituției, pentru o perioadă provizorie  de timp.

Aici vorbim de hotelurile MAI, centrele  de cazare și orice alte spații  care  sunt atât la nivelul Municipiului București, cât și la nivelul structurilor teritoriale ( Hotelul Paul Greceanu, ISOP, Băneasa, Excelsior, Meridian, Colina, școlile de perfecționare, cât și spațiile de care dispun posturile de poliție, sectoarele poliției de frontieră etc.).

Fiind la început de drum, colegii noștri au nevoie de sprijin și îndrumare, fapt pentru care le vom vi alături cu toate informațiile necesare și îi vom ajuta să se integreze cât mai repede. Pentru orice alte nelămuriri, vă stăm la dispoziție fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com, fie direct pe pagina Sindicat Europol.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Agenții ultimei promoții se vor putea caza temporar în unitățile MAI

Distribuie

Un răspuns

  1. De ce suma banii pentru chirie pe care o primesc cadrele MAI este cu mult mai mică față de cei de penitenciare.Daca se poate face ceva in acest sens.

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută