Ziua Poliției de Frontieră la ITPF Timișoara

Astăzi, 24 iulie, Poliția de Frontieră Română a  sărbătorit 155 ani de existență. În acest an, reprezentanții organizației  noastre  au participat la festivitatea organizată de ITPF Timișoara. În cadrul  festivității organizate la Muzeul de Artă din Timișoara au participat reprezentanții din teritoriu ai Ministerului Afacerilor Interne, șefi și foști șefi ai inspectoratului  teritorial, cât și alte oficialități ale municipiului Timișoara.

Ceremonia a început prin prezentarea mesajului inspectorului general cu ocazia acestei zile, a urmat prezentarea unei radiografii a Poliției de Frontieră Române de la 1864 până în prezent,  urmând apoi alocuțiunile inspectorului șef, chestor Tiberiu Giurea și cele ale reprezentanților administrației locale. Festivitatea a fost  urmată de acordarea gradelor pentru polițiștii avansați pentru împlinirea a jumătate din stagiul minim, pentru merite excepționale, cât și felicitarea polițiștilor decorați  de către Administrația Prezidențială.

Cu această ocazie, Sindicatul Polițiștilor Europeni ”EUROPOL” urează ”La mulți ani” tuturor polițiștilor de frontieră și îi asigurăm de tot sprijinul pentru ca drepturile și interesele acestora să fie respectate.

Viitorul ne aparține

Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Ziua Poliției de Frontieră la ITPF Timișoara

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută