Vrem dreptate! Voucherele de vacanță ale polițiștilor sunt o problemă guvernamentală

După conferința de presă a ministrului muncii, Olguța Vasilescu, care ne-a povestit cum va curge laptele și mierea pentru bugetari, noi vrem lămuriri cât mai urgent referitoare la aplicarea Legii 153/2017 referitoare la acordarea voucherelor de vacanță pentru personalul din structura de apărare, ordine publică și siguranță națională.

În acest sens, am înaintat prezenta adresa către Guvernul României, Ministerul Turismului și Ministerul Afacerilor Interne pentru a lua măsuri urgente de rectificare a bugetului MAI în vederea acordării voucherelor de vacanță pentru întreg personalul. Este evident că singura armă pe care o avem la dispoziție pentru a ne face dreptate este strada, iar presiunea acumulată în ultima perioadă va genera inevitabil un conflict colectiv în rândul polițiștilor.

Sindicatul EUROPOL: Vrem dreptate! Voucherele de vacanță ale polițiștilor sunt o problemă guvernamentală

Distribuie

2 răspunsuri

  1. Inca nu v-ati dat seama ca legea salarizarii a fost facuta pentru ei si nu pentru noi? Nu a fost si discriminatoriu faptul ca pentru ei, pentru alesi, aceasta lege si-a facut efectul imediat de la intrarea in vigoare si si-au triplat salariile si drepturile, iar pentru noi, pentru restul avem de primit timp de 5(cinci) ani niste mariri salariale simbolice????? Nu uitati ca noua ne-au inghetat norma de hrana pe tot anul 2018 in conditiile in care preturile la alimente au explodat, ne-au inghetat si norma de echipament iar sporul de 75% pentru orele lucrate in zilele de sambata sau duminica si sarbatori legale se calculeaza la vaoarea salariului din vara 2017… Nu vedeti ca nu vor sa ne mareasca salariile si ramanem cu salarii minime pe economie? Nu vedeti ca au ceva personal cu noi in conditiile in care in primarii salariile s-au marit substantial si cheltuie cu nemiluita bani pe diverse cursuri? Interesati-va sa vedeti cati angajati din primarii sub pretextul unor cursuri de calificare pleaca doar in perioada verii cate 7-8 nopti in regim all inclusive la hoteluri de 3 si 4 stele la mare, munte sau statiuni balneoclimaterice(calimanesti, baile felix..etc)…. Asa doar bonus….

  2. Haideti sa-i combatem cu propriile lor arme… Faceti publice aceste facilitati si salariile din primarii.. In cursul anului trecut au fost si reportaje facute de postul protv din ce imi aduc aminte,prin care aratau aceste cursuri mascate si cum se sifoneaza banul public…. Aratati salariile lor nesimtite si avantajele lor in comparatie cu noi..
    Haideti sa facem ceva……

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută