Uniforma de poliție și alte reglementări discutate la MAI

Mâine, 20.06.2018, începând cu ora 9.00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, va avea loc Ședința Comisiei de Dialog Social ce va avea pe ordinea de zi modificarea Ordinului MAI privind echiparea polițiștilor, cât și a altor două ordine de ministru referitoare la instituirea unor măsuri privind pregătirea personalului Ministerului Afacerilor Interne  cu drept de conducere a autovehiculelor cu regim de circulație prioritară și pentru conducerea unor categorii de autovehicule de serviciu aflate în folosința instituției  și examinarea medicală și testarea psihologică a conducătorilor de autovehicule cu atestat profesional (similari) angajați în Ministerul Afacerilor Interne.

Reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Europeni “Europol” vor fi prezenți la ședință pentru a susține propunerile de modificare a proiectelor de ordin de ministru. Dacă aveți propuneri de modificare, rugăm să ni le transmiteți, fie pe adresa de email sindicateuropol@gmail.com , fie direct pe pagina de facebook “Sindicat Europol”.

Viitorul ne aparține !

Echipa Sindicatului Europol

CITESTE AICI PROIECTUL ORDINULUI MAI PRIVIND UNIFORMA

CITESTE AICI ORDIN PREGATIRE CONDUCATORI AUTO

Sindicatul EUROPOL: Uniforma de poliție și alte reglementări discutate la MAI

Distribuie

6 răspunsuri

  1. Poate se pune in discutie si largirea ariei de competenta pentru Politia de Frontiera in sensul constatarii si sanctionarii contraventiilor la regimul rutier si la frontiera verde (30 km de la linia de frontiera in interior) nu doar in Punctele de trecere a frontierei.

  2. “Clickbait” așa mi-a părut toată chestia cu ordinul privind uniformă, e o schimbare nesemnificativă și neimportantă in contextul in care inca ne rotisăm în cămăși, pantaloni și caschete depășite moral la temperaturi de 30°C. Nu se schimba nicio uniformă, se schimba un articol din anexa 1 a OMAI 236/2009, nimic benefic…

  3. Daca s-ar dorii schimbarea uniformei , un model ar putea fii uniforma politiei din Olanda . Adaugarea prevederii ca am putea utiliza un baston telescopic . Poate si pistoale cu electrosocuri .

  4. Pt Dumitrache Marius …nu crezi ca Pol De Front are destule pe cap :))sa se mai apuce si.de treaba altora ?!?!?! :))

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută