Unde te poți caza cu 90% reducere. Lista disponibilă

Direcția Asigurare Logistică și Integrată din MAI a emis o informare cu privire la modul de ocupare a locurilor în hotelurile din subordinea MAI de pe litoralul romanesc, Meridian din Mamaia și respectiv Diana din Saturn.

Astfel că, în perioada 01.06.2018-01.07.2018 la Hotelul Merdian cazarea se va face pe principiul “primul venit, primul servit”, în baza cererilor personale transmise prin fax la nr. 0212102403, cât și în baza rezervărilor telefonice la nr. 0213037080 interior 30485.

În perioada 02.07.2018-12.09.2018 , atât la Hotelul Meridian (Mamaia) , cât și la Hotelul Diana (Saturn) cazarea se va face în baza repartizărilor nominale efectuate de structurile MAI.

În perioada 13.09-30.09.2018 la ambele hoteluri, cazarea se va face pe principiul “primul venit, primul servit” în baza cererilor personale transmise prin fax la nr. 0212102403, cât și în baza rezervărilor telefonice la nr. 0213037080
interior 30485.

Durata unui sejur va fi de 7 zile, cazarea începând să se facă cu ora 17.00 în prima zi, urmând ca check out-ul să se facă până la ora 12.00, în ultima zi.

Pentru Inspectoratul General al Poliției Române au fost alocate un nr. de 730 camere și 30 apartamente la hotelul Meridian și 510 camere și 90 apartamente la Hotelul Diana.

Pentru Inspectoratul General al Poliției de Frontieră au fost alocate un nr. de 180 camere și 10 apartamente la hotelul Meridian și 130 camere și 20 apartamente la Hotelul Diana.

Pentru Inspectoratul General pentru Imigrări au fost alocate un nr. de 14 camere și niciun apartament la hotelul Meridian și 10 camere și 3 apartamente la Hotelul Diana.

În conformitate cu prevederile art. 54 ,alineatul 1 din Ordinul MAI nr. 243/2011, polițiștii beneficiază de reducere de 90 % a tarifului de cazare.

În perioada imediat următoare, la fiecare structura din cadrul Inspectoratelor Judetene de Poliție, respectiv Poliție de Frontieră, vor urma ședințele pentru repartizarea acestor locuri de cazare.

Transmitem pe această cale că reprezentanții organizației noastre care vor participa la aceste ședințe nu vor permite revenirea acelei cutume când un polițist beneficia în fiecare an de aceste locuri, în timp ce alții în toată carieră lor
erau tăiați cu septaru` de la acest drept.

Va rugăm să ne transmiteți fie pe adresa de mail sindicateuropol@gmail.com, fie prin mesaj direct pe pagina de Facebook  “Sindicat Europol” orice nelămurire aveți în legătură cu modul de ocupare a locurilor de cazare, cât și aspecte legate de neregulile în repartizarea acestora.

Viitorul ne aparține
Echipa Sindicatului Europol

Sindicatul EUROPOL: Unde te poți caza cu 90% reducere. Lista disponibilă

Distribuie

11 răspunsuri

 1. De ce nu se aloca, un nr. de locuri de cazare si pentru Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din M.A.I. ? Nu credeti ca si voi, decidentii de azi, veti fi pensionarii de maine ? Cand veti veni in randurile noastre, noi, ce ”vechi” v-om avea prioritate, voi v-a trebui sa asteptati. Noi luptam sa ne castigam drepturile prevazute de legislatie iar voi nu ni le acordati….!

 2. Daca am prins bilet la Diana saturn , camera 2 pers, attat eu cat si prietenul meu suntem cadre MAI dar nu suntem casatoriti, doar eu beneficiez de reducere? Va multumesc !

  1. Beneficiati amandoi in calitate de cadre ale MAI, chiar daca nu sunteti casatoriti. Vacanta placuta!

  2. Și eu tot așa am prins. Sunt in aceeași situație. Mi au zis ca pers care vine cu mine va plăti întreg. Doar eu beneficiez de reducere. O seara buna.

 3. Buna ziua. In cazul in care logodnicul meu nu este cadru MAI, beneficiaza de reducere sau se plateste locul lui in camera integral? Multumesc!

   1. Buna ziua,doresc sa stiu daca ma pot caza in perioada 15.08.2019 daca nu am bilet doar cu rezervare telefonica.Daca exista sanse sa aveti camere libere.Multumesc.

    1. Rezervarile le gestioneaza Directia Generala Logistica, nu organizatia sindicala. Iar rezervari se pot efectua si telefonic.

     1. Buna ziua un nr de contact Hotel Meridian. Cel de pe site care il afiseaza ei nu functioneaza. Multumesc!

 4. Am bilet intre 12 – 19 august. În situația în care am 3 copii, ce au peste 12 ani si care sunt cazati la un alt hotel in aceeasi perioada,pot obține ,plătind pretul aferent, masa și pentru ei?

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută