Un șef ce le plătește salariul subalternilor, ca la propriul SRL

Caz școală de hărțuire morală la locul de muncă asigurată de șeful Poliției Mun. Mangalia, cms. șef de poliție Dincă Marin, care își terorizează zilnic subalternii. Practic, acest individ a ajuns la performanța în care peste 90% din colectiv a redactat rapoarte în care sesizează diverse situații în care au fost intimidați, amenințați, șantajați și umiliți de pretinsul „manager”. Nu mai vorbim despre faptul că lunar în preajma datei de 14, șeful le reamintește subalternilor că „le-a băgat salariul pe card” confundând instituția cu propriul SRL sau mai bine spus, propria moșie.

Fără să intrăm în alte detalii, vă punem la dispoziție rezumatul activității sale „manageriale” și chinurile prin care sunt nevoiți să treacă subalternii acestuia zilnic la locul de muncă, devenit un mediu toxic care afectează invariabil serviciile oferite cetățenilor.

 

Sindicatul EUROPOL a sesizat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu privire la faptele care se circumscriu hărțuirii morale la locul de muncă pentru care acest șef, pe lână răspunderea disciplinară, riscă și o amendă contravențională de până la 15.000 lei.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

 

Sindicatul EUROPOL: Un șef ce le plătește salariul subalternilor, ca la propriul SRL

Distribuie

8 răspunsuri

 1. Cereți filmarea cu individul asta de la concursul aranjat. E omul caracatiței! Legea 544/2004 si vedeti cine l-a înscăunat!

 2. Au dat în greu hahalerele de atâta muncă și sunt indignate când li se cere sa justifice banul încasat Nu mai erau indignați când pițiponcul de Popescu fostul lor șef venea la muncă îmbrăcat ca un gigolo de doi bani cu pantaloni rosii mulați pe cur cu gleznutele la vedere și cu cercel în ureche? Nu mai erau indignați când șeful de la Ordine Publica Gheorgheovici venea la muncă adus cu mașina pana în curtea Poliției de către cunoscutul interlop Lepădat Viorel alias “Jepat” sau când acesta se afișa la terasa Briza Marii cu interlopi periculoși la masa și se posta pe fbk spunând despre ei ca sunt băieți buni de pus la rana ?Ori poate Cralev sa justifice cum de a putut din salariul de polițist sa își ridice doua pensiuni în Vama Veche ,probabil ca din munca “cinstita” pe care o făcea pe DN la Costinești de unul singur ca nu avea nevoie de jandarm ca îl încurcă rău și îl lasă la sediu Sau poate Bozolan cel care a fost anchetat ca cerea șpagă o găină și o suta de lei de la oamenii care veneau în târg și nu mai aveau loc de taraba lui sa își vândă și ei marfa Împăratul micilor cum este cunoscut acest Bolovan își aducea finul ,pe celebrul interlop Dumitru Vasile alias Verde prin sediul Poliției Mangalia și nu mai era indignata lumea inclusiv sindicatele pentru ca Bolovan e lider de sindicat Acum aceste hahalere au fost puse la muncă li se cere sa justifice activitatea pentru care încasează salarii nesimțite de peste 6000 lei și nu mai.au timp de afaceri de învârteli Sau cum e când Cralev a lovit mașina de Poliție din culpa sa exclusiva și a vrut sa mușamalizeze incidentul,nu s-au mai indignat sindicatele sau colegii? Sau Bozolan care vinde mici în fiecare Duminica în târg la Mangalia sau la Scarisoreanu și nu servește duminica de serviciu pentru ca afacerea are prioritate nu muncă de Poliție cum e domnilor de la sindicat nu va mai indignați?

  1. Redusule ala cere oamenilor sa faca abuz in serviciu..
   Am uitat ca te-a pus Marin sa scrii comentariul.. scuze
   Marine tu esti la tatstatura?

 3. Nu intereseaza pe nimeni. Poporul e prost iar angajatii statului(primari, judecatori, etc) sunt corupti. Totul din vina poporului.

 4. Sunt mulți “manageri” care se cred pe mosia mă sii doar ptr ca s finii, cumetrii, etc. cu i trebuie!
  Daca activitatea sindicală ar fi constientizata de salariații MAI si s ar trezi conștiința de grup in acestia, nu s ar mai ascunde gunoiul sub preș, s ar da publicității abuzurile “managerilor” si astfel s ar respecta drepturile si nu doar obligațiile, etc.!

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută