Testele au fost refăcute. Inspectorul general a intervenit

Revenim cu informații de la observatorul nostru, Ioan Cănărău, vicepreședintele Sindicatului EUROPOL, care se află la Câmpina, unde își desfășoară activitatea Comisiile centrale de concurs. În urma sesizărilor pe care le-a făcut cu privire la încălcarea art. 6 alin. 5 din Metodologia, respectiv faptul că li s-a permis să își țină telefoanele mobile deschise în incinta școlii iar între timp membrii comisiilor se plimbau foarte des între sala de clasă unde se elaborau subiectele și dormitoare, vă informăm cu privire la următoarele:

– inspectorul general a făcut verificări pe toată durata serii în urma cărora a reieșit că directorul adjunct al DMRU la ședința de instructaj cu membrii celor 26 de comisii le-a comunicat că pot să își lase telefoanele deschise în dormitoare cu condiția să nu le folosească;

– inspectorul general a intervenit și a dipsus anularea testelor inițiale și a cerut refacerea lor;

– la ora 02:30 observatorului nostru i s-a permis să asiste la toate procedurile de imprimare și de sigilare a testelor/grilelor;

– toate activitățile au fost înregistrate video.

V-am expus pe scurt aceste informații pentru că este datoria noastră să ne asigurăm de integritatea acestui concurs atât de important pentru cariera a peste 7000 de agenți de poliție.

Nu ne-am așteptat la o reacție atât de promptă a inspectorului general și ținem să îi mulțumim pe această cale pentru implicarea și rolul activ pe care l-a avut. Îi mulțumim și colegului nostru, Ioan Cănărău, pentru implicarea și determinarea de care a dat dovada.

În acest moment, după intervenția inspectorului general, putem spune că nu mai avem niciun dubiu cu privire la integritatea acestor teste sau la posibile scurgeri de informații. Le dorim mult succes colegilor care participă la concursuri. Fie ca cei mai buni să câștige posturile.

 

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului EUROPOL

Sindicatul EUROPOL: Testele au fost refăcute. Inspectorul general a intervenit

Distribuie

Adaugă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută